Plajda smaçlar Maraşlı Ligi’nde atılacak

Plajda smaçlar Maraşlı Ligi’nde atılacak

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenecek olan 2020 Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Ligi İçin hazırlıklar devam ediyor.

A+A-

Covid 19 salgını sonrasında yaklaşık olarak 4 buçuk aydır ara verilen organizasyon ve etkinliklere 12 Ağustos tarihi itibari ile yeniden başlanacak.

 

Kayıtlar 29 Temmuz’da tamamlanacak

2020 Osman Maraşlı Plaj Voleybolu Ligi için kayıt işlemleri 29 Temmuz'da tamamlanacak. Şampiyonaya katılmak isteyen takımlar bu tarihe kadar kayıt işlemlerini federasyona gerçekleştirebilecek. Katılımcı takımlar kayıt işlemi için federasyondan temin edilecek katılım formu, sağlık belgesi ve 250 TL takım kayıt ücreti dekontunu kayıt anında sunacaklar.

 

Üç hafta sürecek

3 hafta devam edecek olan şampiyona kadınlar ve erkekler kategorilerinde yapılacak. Katılım sonrasında müsabaka fikstürü belli olacak. Müsabakalar 12 Ağustos’ta başlayacak ve 26 Ağustos’ta tamamlanacak.

Ligin tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek olan takımlara ödülleri düzenlenecek törenle takdim edilecek.

Takımlar her yıl olduğu gibi en az 2, en çok 3 sporcudan oluşacak. Şampiyona ile ilgili diğer teknik kurallar katılımcı takımlara müsabakalar başlamadan önce bildirilecek.

Bu haber toplam 1925 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.