Plajda heyecan hat safhada olacak

Plajda heyecan hat safhada olacak

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen yıldızlar ve Büyükler 2021 plaj voleybolu liglerinde bu hafta toplam 78 karşılaşma oynanacak.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen yıldızlar ve Büyükler 2021 plaj voleybolu liglerinde bu hafta toplam 78 karşılaşma oynanacak.

Volaybol Federasyonu’nun verdiği bilgiye göre, 2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi’nde 2. hafta karşılaşmaları 29 Haziran’da 3. Hafta karşılaşmaları da 1 Temmuz’da oynanacak. 2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi’nde 2. İse hafta karşılaşmaları 2 Temmuz akşamı oynanacak.

2021 Kulüpler arası Yıldızlar Plaj Voleybolu Liginde ilk iki hafta sonunda oynanacak 80 karşılaşma sonunda kızlarda son 16, erkeklerde de son 8 takım belli olacak. Kızlarda son 16 takım 4’erli gruplar halinde tek devreli lig usulüne göre 2 Temmuz’da oynanacak olan karşılaşmalar ile gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

Erkeklerde ise 4’erli iki grup halinde tek devreli müsabakalar sonucunda yarı finale yükselen takımlar belli olacak. Organizasyon 6 Temmuz akşamı oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak. Yıldızlarda 29 Haziran’da oynanacak müsabakalar saat 18.00’de 1 Temmuz’da oynanacak karşılaşmalar saat 17.30’da başlayacak.

2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi’nde ise 2’nci hafta karşılaşmalarına 2 Temmuz Cuma akşamı oynanacak 10 karşılaşma ile devam edilecek. Büyüklerde 3’üncü hafta karşılaşmaları 9 Temmuz’da oynanacak. Organizasyonda 9 kadın, 9 erkek takımı toplamda 18 takım şampiyonluk mücadelesi veriyor. 9 Temmuz’da oynanacak karşılaşmalar sonucunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecek.

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.