Plaj voleybolunda Zafer Kupası heyecanı yaşanacak

Plaj voleybolunda Zafer Kupası heyecanı yaşanacak

Türkiye Voleybol Federasyonu ile KKTC Voleybol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 7. Zafer Kupası yarın saat 17.00’de Lefkoşa Beach Volley Arena Tesisleri’nde başlayacak.

A+A-

Haziran ayında imzalanan Gençlik ve Spor İşbirliği Protokolü çerçevesinde düzenlenecek olan TVF Pro Beach Tour 7. Zafer Kupası’nda kadınlarda ve erkeklerde toplam 30 takım mücadele edecek. İlk beş dereceye girecek olan takımlara toplamda 10 bin Euro para ödülü verilecek olan organizasyonda üçüncülük ve final maçları 23 Eylül Cuma akşamı oynanacak.

Galipler ve mağluplar grubu olmak üzere çift eleme sistemine göre oynanacak olan organizasyonda çarşamba ve perşembe günleri eleme müsabakaları yapılacak. Cuma akşamı oynanacak olan final karşılaşmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek takımlara kupa, madalya ve parasal ödülleri takdim edilecek.

 

Kaya: Anlamlı bir şampiyona

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, 7’nci kez düzenlenecek olan Zafer Kupası Lefkoşa Etabı’nın özelde voleybol, genelde ülke sporu adına hem çok kapsamlı, hem de çok anlamlı bir şampiyona olduğunu söyledi. Kaya yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Organizasyon için ülkemizde misafir olarak bulunan voleybolun bütün paydaşlarına hoş geldin derken, bu anlamlı organizasyonun ülkemizde yapılmasına katkı koyan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.