Plaj voleybolu için kayıtlar başladı

Plaj voleybolu için kayıtlar başladı

Voleybol Federasyonu, 2022 yılında düzenlenecek Büyükler Plaj Voleybolu Ligi için kayıt işlemlerinin başladığını duyurdu.

A+A-

Yapılan açıklamada kayıtların 3 Haziran Cuma günü saat 17.00’de sona ereceği, kayıt olmak isteyenlerin federasyonun internet sayfası www.kktvoleybol.org adresinde yapabilecekleri belirtildi. Organizasyona katılım göstermek isteyen takımların internet sayfasından plaj voleybolu, büyükler başvuru formunu eksiksiz tamamlayarak takım başına belirlenen 300 TL kayıt ücretini Türk Bankası 0007147532 hesap numarasına yatırmaları, dekontu ve diğer istenilen bilgileri kayıt formuna yüklemeleri gerektiği duyuruldu. Federasyondan yapılan açıklamada ayrıca 17 Haziran’da başlaması planlanan ligin müsabaka programının katılım sayısı belli olduktan sonra yayınlanacağı ifade edildi.

Federasyon haziran ayı içerisinde dört farklı plaj organizasyonu yapmayı planlıyor. Bunlar Kulüplerarası Yıldızlar Plaj Voleybolu Ligi, Büyükler Plaj Voleybolu Ligi, Masterler (40-50 yaş ve 50-60 yaş arası olmak üzere iki kategori) ve U12 Kızlar ve Erkekler olarak açıklandı.

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.