Plaj Ligi, Başat adıyla oynanacak

Plaj Ligi, Başat adıyla oynanacak

Plaj voleybolunda başlangıç tarihleri belli oldu

A+A-

Voleybol Federasyonu geçen hafta yapmış olduğu toplantıda 2021 Büyükler Plaj Voleybolu Ligi’nin Omaç Başat ismi ile oynanmasına karar verdi. Bilindiği gibi 2018'de Federasyon tarafından başlatılan ve her yıl sporumuza ve özelde voleybola hizmet veren kişilerin isimlerinin yaşatılması adına 2018’de Asım Burç, 2019 Sedat Kaplan ve 2020’de Osman Maraşlı adına plaj ligini düzenlemişti. Bu yıl da 2021 Büyükler Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi düzenlenmesi kararlaştırıldı.

 

Kayıtlar 7 Haziran’da tamamlanacak

Organizasyona katılmak isteyen takımlar için kayıt işlemleri başlarken, 7 Haziran pazartesi günü sona erecek. Katılımcı olacak takımlar bu süre içerisinde federasyona müracaat edebilecekler. Organizasyona katılmak isteyen takımlar federasyondan temin edecekleri katılım formunu eksiksiz tamamlayıp katılım işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

2021 Omaç Başat Plaj Voleybolu Ligi, 25 Haziran’da başlayacak. Organizasyon kadınlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride oynanacak.

 

Yıldızlarda rekor katılım: 50 takım

2021 KKTC Yıldızlar Kulüpsel Plaj Voleybolu Ligi’ne ilgi büyük oldu. Organizasyon için 50 takım başvuru yaptı. Kızlar ve erkekler kategorilerinde düzenlenecek olan organizasyonun başlangıç tarihi, okul sınavları da göz önüne alınarak 22 Haziran olarak belirlendi. Kızlarda 33, erkeklerde 17 takımın katılım gösterdiği organizasyon Lefkoşa Beach Volley Arena Tesisinde gerçekleştirilecek. Organizasyonun teknik detayları, fikstürler ve kuralları ile ilgili olarak 1 Haziran Salı günü kapsamlı bir açıklama ile yapılarak ilgili taraflar bilgilendirilecek.

 

Zafer Kupası için çalışmalar sürüyor

Türkiye Pro Beach Şampiyonası Lefkoşa Zafer Kupası Etabı’nın bu yıl 7’ncisini düzenlemek için federasyonun çalışmaları devam ediyor. Önceki yıllarda 6 kez ülkemizde düzenlenen bu organizasyon, geçen yıl pandemi nedeni ile düzenlenememişti. Voleybol Federasyonu yıllık faaliyet programı içerisin de yer alan bu şampiyonanın önem ve sporumuza katkısı açısından devlet, Sağlık Üst Kurulu ve Federasyon işbirliği içerisinde gerekli güvenlik tedbirleri alınarak mutlaka düzenlenmesi gerektiğine inanıyor.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.