Perçinci: “Ligin üstünü zorlayacak bir kadro yaratmaya çalışıyoruz”

Perçinci: “Ligin üstünü zorlayacak bir kadro yaratmaya çalışıyoruz”

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Girne Halk Evi’nin yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

A+A-

Geride bıraktığımız sezon Birinci Lig’de Play off grubu birincisi olarak yeniden Süper Lig’e yükselen Girne Halk Evi’nde yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Üst sıraları zorlayacak ve uzun vade içerisinde başarı hedefleyen Girne ekibi, bu doğrultuda kadro planlamasını yapıyor. Girne Halk Evi’nin genç teknik adamı Emre Perçinci, yeni sezonda ligin üstünü zorlayacak ve keyif verecek bir takım yaratmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Transfer çalışmaları

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Girne Halk Evi teknik sorumlusu Emre Perçinci, yabancı oyuncu konusunda Yeşilova’dan Emmanuel Mbah’ı kadrolarına kattıklarını ifade etti. Perçinci, Doğan Türk Birliği’nden genç savunmacı Afün Girgen’i kiraladıklarını, Mustafa İnanç ile Halil Esen’in bonservislerini alarak geleceğe yönelik transferler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Geçtiğimiz yıl da takımda görev yapan ve yeniden kadroya dahil edilen Salih Say ile Esin Sonay’ı transfer olarak görmediklerini aktaran genç teknik adam, Türk Ocağı’ndan Ali Özbahar’ı alarak sağ bek sorununu çözdüklerini, Dumlupınar’dan Ümit Genç’i satın alma opsiyonu ile kiraladıklarını aktardı.

 

“Berkem transferinden ayrı iki takviye daha düşünüyoruz”

Şu anda Küçük Kaymaklı’dan ayrılan ve bonservisi Cihangir’e verilen Berkem Nurdal’ın transferi için çaba verdiklerini belirten Emre Perçinci, bunun dışında henüz bitmiş bir transfer olmadığını, Berkem transferinden ayrı olarak iki takviye daha yapmak istediklerini dile getirdi.

Perçinci yeni sezonda hedeflerinin ligin üstünü zorlayacak, keyifli bir oyun oynayacak bir takım yaratmaya çalıştıklarını vurgularken, “Amacımız ayrıca Girne Mete Adanır Stadı’na seyirci çekecek bir kadro oluşturmaktır” dedi.

 

Bu haber toplam 2132 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.