Perçinci: “Kazanıp, kötü gidişi sonlandıracağız”

Perçinci: “Kazanıp, kötü gidişi sonlandıracağız”

AKSA Süper Lig ekiplerinden Cihangir, lige fırtına gibi başlasa da, son haftalarda büyük bir düşüş içerisinde… Ligde 5 haftadır kazanamayan Mesarya ekibi, bu hafta konuk edeceği Küçük Kaymaklı maçını kazanarak kötü gidişi sonlandırmak istiyor. 

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de lige fırtına gibi başlayan Cihangir, son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşüş yaşıyor. İlk 5 hafta sonunda 13 puan toplayan Mesarya ekibi, liderlik koltuğunda bulunsa da, yaşadığı düşüş sonrası ligde 8’inci sıraya kadar düştü.

Cihangir Şu ana kadar ligde 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3 de mağlubiyet aldı.

YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Emre Perçinci ise, Küçük Kaymaklı maçını kazanarak, bu kötü gidişe bir ‘dur’ demek istediklerini söyledi.

 

Tüm galibiyetler ilk 5 haftada…

2021-2022 sezonun açılış maçında Doğan Türk Birliği ile karşılaşan ve sezonun ilk galibiyetine imza atan Cihangir, lige iyi bir başlangıç yaptı. Ligin 2’nci haftasında Gönyeli’yi konuk eden Cihangir, o maçı da üstünlükle tamamladı. 3’üncü haftada Türk Ocağı ile sahasında 1-1 berabere kalan Mesarya ekibi, 4’üncü haftada Hamitköy, 5’inci haftada da Göçmenköy’ü mağlup etmeyi başararak liderliğe kadar yükselmeyi başardı.

 

5. haftadan sonra inanılmaz düşüş

Ligin 6’ncı haftasında Yonpaş Dumlupınar’a konuk olan Cihangir, bu maçta sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı ve bu haftadan sonra düşüşe geçti. Bu haftalarda zirvedeki rakipleriyle karşılaştı. Merit Alsancak Yeşilova’ya sahasında mağlup olan Cihangir, ligdeki ilk mağlubiyetini de 7’nci haftada aldı. 8’inci haftada Baf Ülkü Yurdu’na konuk olan Cihangir, son anlarda yıkıldı ve beraberliğe razı oldu. Cihangir, ligin 9’uncu haftada da Lefke ve Mesarya’ya da mağlup oldu ve liderlikten 8’inci sıraya kadar geriledi.

 

Daha az gol attı, daha fazla gol yedi…

Cihangir, 5’inci haftadan sonra yaşadığı düşüşle birlikte rakip filelere daha az gol atıp, kalesinde de daha fazla gol gördü. Mesarya ekibi ilk 5 haftada 10 gol kaydederken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Sonraki 5 haftada ise 7 gol atmayı başardı ve kalesinde 10 gol gördü.

 

Rakip Küçük Kaymaklı

Son 5 haftada galibiyeti bulunmayan Cihangir, ligin 11’inci haftasında Başkent ekiplerinden Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek. Yarın, Cihangir Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

 

Perçinci: “Kötü gidişe ‘dur’ diyeceğiz”

YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Emre Perçinci, Küçük Kaymaklı maçını kazanarak, bu kötü gidişe bir ‘dur’ demek istediklerini söyledi. Son dönemde özellikle eksiklerin fazla olmasından dolayı kötü sonuçlar aldıklarını belirten Perçinci, Mesarya maçına iyi başladıklarını ancak duran toplardan gol yemelerinin planlarını bozduğunu ve sahadan mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. “Geçmişi konuşmaya gerek yok, artık önümüze bakmamız daha doğru” diyen Emre Perçinci, bu haftaki rakipleri Küçük Kaymaklı’nın ciddiye alınacak bir rakip olduğunun altını çizdi ve “önemli oyunculardan kurulu bir ekiple oynayacağız” açıklamasını yaptı. Karşılaşmada Ali Öztürk’ün forma giyemeyeceğini aktaran genç teknik adam, Musa, Hakan ve Muhittin’in tedavilerinin sürdüğünü, oyuncuları maç saatine kadar yetiştirmeye çalışacaklarının bilgisini de verdi.

Bu haber toplam 766 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.