Pedaller Sevim Pire anısına dönecek

Pedaller Sevim Pire anısına dönecek

Gazimağusa'da oluşturulan Green Pedal Cycling topluluk önemli ve anlamlı yeni bir etkinlik daha düzenleyerek Sevim Pire’yi anıyor.

A+A-

Gazimağusa'da oluşturulan Green Pedal Cycling topluluk önemli ve anlamlı yeni bir etkinlik daha düzenleyerek Sevim Pire’yi anıyor. Bisiklet tutkunlarının oluşturduğu Green Pedal Cycling adlı topluluk bisiklet severleri bir araya getirerek, geçtiğimiz ay düzenlemiş oldukları Green Pedal, 1.yol bisikleti sürüşü etkinliğinin ardından bu kez genç yaşta aramızdan ayrılan Sevim Pire ansına sürüş etkinliği düzenliyor.

 

“Sağlık İçin Pedal Çevir”

Green Pedal Cycling tarafından organize edilen ve tüm bisiklet severlerin Aileleri ile birlikte katılacak olan Sevim Pire anı sürüşü “Sağlık için pedal çevir” sloganı ile gerçekleştirilecek etkinlik 19 Kasım Pazar günü sabah saat 09.00 da Gazimağusa Namık Kemal Meydanında gerçekleştirilecek. Green Pedal Cycling topluluğu, tüm bisiklet severleri “Sağlık için pedal çevirmeye” davet ederek etkinliğin anlamına dikkat çekti. Etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi Green Pedal Cycling'in Facebook veya Strava hesaplarından takip edilebileceği belirtildi. 

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.