Paşaköy geçilmiyor

Paşaköy geçilmiyor

Mesarya, son altı iç saha maçından galibiyetle ayrıldı, kalesinde gol görmedi

A+A-

ALTI MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ… Geçtiğimiz sezon son üç iç saha maçını galibiyetle tamamlayan Mesarya, evindeki bu performansı bu sezona da taşıdı. Altı maçlık galibiyet serisi yakalayan sarı kırmızılılar, bu maçlarda kalesinde gol görmedi

 

Süper Lig’de tarihindeki ikinci sezonunu geçiren Mesarya Spor Kulübü, altıncı hafta sonunda elde ettiği 11 puanla, averajla beşinci sırada bulunuyor. Sarı kırmızılı ekip oynadığı üç iç saha maçından galibiyetle ayrılarak Paşaköy, Hasan Onalt Stadı’nda rakiplerine geçit vermedi.

İlk haftada Lefke’yi 1-0, üçüncü haftada Yonpaş Dumlupınar’ı 2-0 ve son olarak Hamitköy’ü 2-0 yenen Mesarya, tabir yerindeyse sahasında rakiplerine geçit vermiyor.

 

Son altı iç saha maçında bileği bükülmedi

Mesarya’nın iç saha galibiyet serisi, 2021-22 sezonunun son bölümlerinde başladı. O sezon son üç iç saha maçını kazanan Mesarya, bu serisine yeni sezonda da devam etti. 26. haftada Hamitköy’ü 4-0, 28. Yonpaş Dumlupınar’ı 1-0 yenen sarı kırmızılılar, 30. haftada da Baf Ülkü Yurdu’nu 4-0 yendi. Bu sezonki galibiyetlerle galibiyet serisi altı maça taşınmış oldu.

 

Kale gole kapandı

Altı maçlık iç saha galibiyet serisine ek olarak Mesarya, bu maçlarda kalesini gole de kapadı. Altı maçta 14 gol atan sarı kırmızılılar, kalesinde gol görmeyerek geçtiğimiz sezonki performansını da bu yıla taşımış oldu.

Mesarya ayrıca bu sezon oynadığı iç saha maçlarında kalesinde gol görmeyen tek takım konumunda haftayı tamamladı.

Bu haber toplam 660 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.