Padania’nın belalısı oldu

Padania’nın belalısı oldu

CONIFA 2018 Dünya Kupası yarı final maçında Padania'yı mağlup eden millilerde Halil Turan ise tabir yerindeyse İtalyan ekibinin belalısı haline geldi.

A+A-

4 MAÇTA 4 GOL… Abhazya’da düzenlenen Dünya Kupası, geçtiğimiz yıl ülkemizdeki Avrupa Şampiyonası ve bu yıl Londra’da gerçekleşen Dünya Kupası’nda Padania ile dört kez karşılaştık. Milli futbolcu Halil Turan her maç İtalyan rakibin filelerini havalandırdı

 

Londra’da düzenlenen CONIFA 2018 Dünya Kupası’nda mücadele eden KKTC A Milli Futbol Takımı, organizasyonda adını finale yazdırdı. Geçtiğimiz yıl ülkemizde düzenlenen 2017 Avrupa Şampiyonası finalinde penaltı atışları ile kaybettiğimiz Padania’yı iki kez geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etmeyi başaran milliler, bir nevi o karşılaşmanın da rövanşını almış oldu. Karşılaşmada Padania filelerini havalandıran Halil Turan ise tabir yerindeyse İtalyan ekibinin belalısı haline geldi.

 

Dört maçta dört gol

Bağımsız Futbol Federasyonları Konfederasyonu, CONIFA oluşumunun hayata geçmesinin ardından ilk kez Abhazya’da düzenlenen 2016 Dünya Kupası’nda yer alan KKTC Milli Takımı, o turnuvada Padania ile aynı grupta ve üçüncülük maçında mücadele etmişti. Grup maçını 2-1, üçüncülük maçını da 2-0 kazanan milliler adına Halil Turan Padania filelerini her maçta birer kez havalandırdı. Geçtiğimiz yılki Avrupa Şampiyonası finalinde normal süresi 1-1 biten maçta da Halil Turan rakibine bir gol atarken, geçtiğimiz gün oynanan yarı final maçında da Padania’ya golünü attı. Halil Turan, Padania ile oynanan 4 maçta 4 gol kaydetmiş oldu.

Bu haber toplam 2343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.