Özlem Soydan’dan Türkiye üçüncülüğü

Özlem Soydan’dan Türkiye üçüncülüğü

Genç atletlerimiz Naili Moran Yaş Grupları Final Yarışması’nda başarı ile yarıştı

A+A-

KKTC Atletizm Federasyonu’na bağlı atletlerimiz Naili Moran Yaş Grupları Atletizm Final Yarışması’nda başarıyla yarıştı. Kafilede yer alan Özlem Soydan, Türkiye üçüncüsü olma başarısı göstererek gururlandırdı.

Naili Moran Yaş Grupları Atletizm Final Yarışması, İzmir’de 18-19 Temmuz tarihlerinde düzenlendi. Hüseyin Eğitmen’in başkanlığını yaptığı kafilede Özlem Soydan, Erdinç İnçay ve Kaan Öztürk sporcu olarak yer aldı.

 

Özlem Soydan kürsüde

Statü gereği her sporcunun üç farklı branşta yarışarak elde ettiği puanlarla genel sıralama belirlenen yarışmada 2011 doğumlu Özlem Soydan, 60 metre branşında 8,50’lik derecesi ile ikinci, yüksek atlamada 1,35 ile birinci, uzun atlamada ise 4,56 ile altıncı oldu. Toplamda 227 puan elde eden Soydan, Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.

ozlem-soydan-kursu.jpg

İnçay ve Öztürk’ten başarılı temsiliyet

Bir diğer sporcumuz 2011 doğumlu Erdinç İnçay, 60 metre branşında 9,21 ile on altıncı, yüksek atlamada 1,59 ile birinci, uzun atlamada 4,33 ile on birinci oldu. Toplamda 225 puan elde eden İnçay, genel sıralamada on üçüncü olarak yarışı tamamladı.

2010 doğumlu sporcumuz Kaan Öztürk ise 60 metre branşında 8,85 ile yirmi dördüncü, fırlatma topunda 48,80 ile on beşinci, uzun atlamada ise 4,91 ile dokuzuncu oldu. Toplamda 675 puan elde eden Öztürk, Türkiye on üçüncüsü oldu.

Bu haber toplam 1061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.