Özkaram’ın ‘Elit Pro’ gururu

Özkaram’ın ‘Elit Pro’ gururu

Vücut geliştirme sporcusu Emre Özkaram, İspanya’da hem Classic Pyhsique kategorisinde hem de genel klasmanda birinci olurken “Elit Pro” kartını aldı

A+A-

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun birçok başarı elde etmiş sporcularından Emre Özkaram, İspanya’da önemli başarılara imza attı. Özkaram, Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu (IFBB) tarafından İspanya’da düzenlenen Fitness Games and Challenge organizasyonda hem Classic Pysique kategorisinde açık ara dereceyle birinci oldu, hem genel klasman birinciliği elde etti, hem de Elit Pro kartını elde etti.

 

Cuma günü Avrupa ikinciliği

IFBB tarafından ilk kez düzenlenen bu organizasyona KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, ikili güzel ilişkileri çerçevesinde özel davet ile katılım gösterdi. 1-4 Temmuz tarihleri arasında İspanya’nın Santa Susanna şehrinde düzenlenen organizasyona katılan sporcular arasında yer alan Emre Özkaram, Cuma günü Body Building branşında yarışırken +95 kilo kategorisinde Avrupa ikincisi olma başarısı gösterdi. Özkaram genel klasmanda ise Avrupa dördüncülüğü elde etti.

 

Classic Physique’te açık ara birinci

Esas kategorisi olan Classic Pysique kategorisinde ise Emre Özkaram önemli başarılara imza attı. Başarılı sporcu bu kategoride açık ara birincilik elde ederken, genel klasmanda da ilk sırada yer alarak gururlandırdı. Emre Özkaram elde ettiği dereceler ise en iyilere verilen “Elit Pro” kartını da almaya hak kazandı.

ozkaram.jpg

Kategorisinde ilk “Elit Pro” kartı alan isim oldu

Bu unvan ülkemizdeki ikinci “Elit Pro” kartı oldu. Bir diğer vücut geliştirme sporcumuz Murat Şenyiğit geçtiğimiz yıl Body Building kategorisinde bu kartı alırken, Emre Özkaram da kategorisi olan Classic Pyhsique kategorisinde bu kartı alan ilk isim oldu. Her iki sporcu da kategorilerinde ilk “Elit Pro” kartı alan isimler olmuş oldular.

Bu haber toplam 2636 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.