“Özgüvenimiz yerine geldi”

“Özgüvenimiz yerine geldi”

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Baf Ülkü Yurdu’nda Gençler Birliği mesaisi yoğun geçiyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu, son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çekiyor. Kırmızı yeşilli ekip, son iki haftada Türk Ocağı’nı 5-2, Mağusa Türk Gücü’nü ise deplasmanda 5-0 mağlup etmenin mutluluğunu yaşamıştı. Teknik direktör Kemal Yürekli, Pazartesi akşamı oynanacak Gençler Birliği maçının zor geçeceğini belirterek, bu maça 5 idmanla hazırlanacaklarını ifade etti.

 

Yürekli: “Moral ve motivasyonumuz çok iyi durumda…”

Baf Ülkü Yurdu teknik patronu Yürekli, lige kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatarak, iyi sonuç alamadıklarından dolayı o dönemde takımdaki morallerin bozuk durumda olduğunu söyledi. Önce Türk Ocağı, sonra Mağusa Türk Gücü karşısında alınan galibiyetlerin takımın özgüvenini yerine getirdiğini ifade eden genç teknik adam, morallerin de yerine geldiğinin altını çizdi. İki maçta da ortaya koydukları performansı beğendiklerine işaret eden Yürekli, bundan sonraki süreçte de iyi oyun ve iyi sonuçlar için çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

“Rakibimiz ligin en iyi ekiplerinden biri”

Kemal Yürekli, Pazartesi akşamı Üner Berkalp Stadı’nda oynayacakları Gençler Birliği maçında kendilerini çok ciddi bir rakip beklediğini belirterek, Gençler Birliği’nin ligin en iyi ekiplerinden biri olduğunu söyledi. Kemal Yürekli; “Gençler Birliği, ligin çok mücadele eden, çok koşan ve iyi ekiplerinden biri. Onlar da kendilerine bu sezon ciddi bir hedef koydu, bu hedefi gerçekleştirebilmek için puan kaybetmeye tahammülleri yok. Özellikle hücum bölgesi çok iyi oyunculardan oluşuyor. Unutulmaması gereken bir şey var ki, bizim de son haftalarda aldığımız galibiyetler özgüvenimizi arttırdı ve rakiplerimizin bizi daha ciddiye almaya başladı. Biz, Baf Ülkü Yurdu olarak maçı kazanmak için her şeyi yapacağız” dedi.

 

“Çalışmalarımız yoğun geçiyor”

Kemal Yürekli; “Hafta başında bu maçın hazırlıklarına başladık. Pazartesi günü oynayacak olmamız, hem biz, hem de rakibimiz açısından büyük bir avantaj. Bu sayede, bu maça daha çok çalışarak odaklanacağız. Biz maça kadar 5 antrenman yapmayı planlıyoruz. Rakibimizi daha önce izledik, gücünü biliyoruz ona göre tedbirimizi alacağız. Son olarak, maç öncesinde şu ana kadar eksik oyuncumuz bulunmuyor” şeklinde konuştu.  

Bu haber toplam 1985 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.