Ozanköy’de Davulcu seferberliği

Ozanköy’de Davulcu seferberliği

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi transfer çalışmaları için kolları iyice sıvadı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi transfer çalışmaları için kolları iyice sıvadı. Teknik direktör konusunda Cihangir’den ayrılan Toygar Davulcu ile görüşen ve takımın başına getirmek için çalışma başlatan kırmızı beyazlı yöneticilerin, tüm konsantrasyonunu Davulcu’yu teknik adamlık koltuğuna oturtmak için kullandığı öğrenildi. Davulcu ile Girne’de bir mekanda bir araya gelen Başkan Sami Otçuoğlu, Davulcu’nun isteklerini Fahri Başkan Veysel Şahin’e götürdüğü ve başarılı teknik adamla anlaşmak istekli olduğu belirtildi. Öte yandan takımın ilgilendiği diğer bir teknik adam olan Turan Altay’dan vazgeçtiği ve Altay ile ilgili defterin kapandığı belirtildi.

 

Yeni hedef Salih Say

Bir taraftan transfer çalışmalarını da sürdüren Ozanköy takımında Salih Güvensoy, Hüseyin Sadıklar ve Erbay Bertiz’in ardından Fırat Ersalan konusunda sona gelindi. Bu oyuncuya teklifini sunan ve bekleyen kırmızı beyazlı yöneticilerin Fırat’ın yanı sıra Cihangir’in deneyimli savunma oyuncusu Salih Say’a da teklif götürmeye hazırlandığı ifade edildi. Lefke ve Cihangir’de de Toygar Davulcu ile çalışan Salih Say, Davulcu’nun takımın başına gelmesi halinde Ozanköy’e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

 

Çıdamlı’da orta yol arayışı

Ozanköy’de daha önce görüşülen ve maddi konularda büyük oranda anlaşılan İbrahim Çıdamlı konusunda da bekleyiş sürüyor. Bu oyuncu için Yenicami yönetimi ile görüşen Ozanköy yönetimi bonservis konusunda orta yolu bulmaya çalışıyor. İbrahim Çıdamlı konusunda iddialara göre Yenicami yönetiminin oyuncunun bonservisi için 300 bin TL istediği konuşuluyor.

Bu haber toplam 2167 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.