Ozanköy kendine geldi

Ozanköy kendine geldi

Ozanköy, Yalova karşısında elde ettiği galibiyetle birlikte kendine geldi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de yıllar sonra yeniden yükselen Ozanköy, geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Binatlı’ya 3-1 mağlup olunca ligde 15’inci sıraya inerken sezon öncesi koydukları ‘biz bu ligde kalmalıyız’ hedefinden bir anda uzaklaşmış olduklarını gördüler. Konu ile ilgili olarak Ozanköy Teknik Direktörü Seran Kaşif gazetemize verdiği özel röportajda, “Takımımı oralarda hiç hayal etmemiştim ve bir anda ben dahil tüm takım panik yaşamaya başlamıştık. Ancak hafta içerinde yaptığımız tüm çalışmalar galibiyet üzerine kurulmuştu ve Yalova karşısında özellikle maçın ikinci yarısında ortaya koyduğumuz oyun anlayışı ile de bunu başararak kanıtlamış olduk” dedi.

 

Kaşif: “Galibiyet motivasyonumuzun artmasına neden oldu”

Yalova maçını 2-1 kazanan Ozanköy’de yüzler gülüyor. 11’inci sıraya yükselen Girne ekibinde moral ve motivasyon yeniden kazanıldı.

Ozanköy Teknik Direktörü Seran Kaşif, Yalova maçının çok zor bir maç olacağı bilinci içerisinde Lefkoşa’ya geldiklerini, maçın ilk yarısında buldukları golle de öne geçtiklerini söyledi. Golden sonra oyun anlamında düşüş yaşadıklarını ve kelelerinde gördükleri golden sonra soyunma odasına 1-1 eşitlikle gittiklerini hatırlatan Kaşif, “İkinci yarıya tamamen kontrolü elimize alarak başladık ve maçın sonuna kadar da üstünlüğü bırakmadan oynayarak golü de bulduk ve üç puanı alan taraf olduk” dedi.

 

“Evimizde oynayacağımız maçlardan puan veya puanlar almak istiyoruz”

Yalova karşısında elde ettikleri galibiyetle ligde 9 puanla 11’inci sıraya yerleşerek derin bir nefes aldıklarını belirten Seran Kaşif, kendilerini zorlu bir Yenicami maçı beklediğini söyledi. Bunun Yenicami ile ilgili olmadığını belirten Kaşif, “Hangi takım olursa olsun kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde oynayacağımız maçlardan mutlaka puan veya puanlar almak zorundayız” dedi.

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.