Oylamada son gün

Oylamada son gün

Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde oylama işlemi bugün tamamlanıyor

A+A-

Yenidüzen Gazetesi tarafından 23 yıldır gerçekleştirilen, ülke sporuna ve sporcusuna önemli bir motivasyon kaynağı olan ‘Yılın Spor Ödülleri’nde oylama işlemi bugün tamamlanıyor. Desteklediğiniz adaylara hem kupon hem de SMS oylaması için bugün son gün.

2 Ekim 2020 tarihinde başlayan kupon oylamasının ardından 15 Ekim’de başlayan Kısa Mesaj (SMS) oylamasında son güne gelindi. Üç buçuk aylık süreç içerisinde kullanılacak oylarla kategorilerinde birinci olacak isimler netlik kazanmış olacak.

 

Oylama için son gün

Bu yıl 23’üncü kez düzenlenen Yenidüzen Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde yer alan Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde yer alan isimler arasında birincileri yine her yıl olduğu gibi bu yıl da siz okuyucularımız belirleyecek.

 

Son kupon sayfa 28’de

Yılın Spor Ödülleri’nde geleneksel hale gelen kupon oylamasında son kupon bugün gazetenizde 28’nci sayfada yer alıyor. Ayrıca SMS oylaması da bugün son kez yapılacak ve oylama tamamlanacak.

 

Kuponları getirmek için bir haftalık ek süre

Oylama süresince biriktirdiğiniz kuponları bizlere ulaştırmanız için bir haftalık ek süreniz olacak. 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar kuponlarınızı Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde bulunan Yenidüzen Gazetesi’ne ulaştırarak oylarınızı kullanmış olacaksınız. Bu tarihten sonra iletilecek kuponlardaki oylar geçersiz sayılacak.

 

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.