Otçuoğlu’ndan sert çıkış

Otçuoğlu’ndan sert çıkış

Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy’ün başkanı Sami Otçuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ilgili son günlerde yaşananlara değindi.

A+A-

Süper Lig’in yeni ekibi Ozanköy’ün başkanı Sami Otçuoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ilgili son günlerde yaşananlara değindi. Otçuoğlu, kulübün fahri başkanı Veysel Şahin ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Sami Otçuoğlu’nun yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Kulubümüzün fahri Başkanı Veysel Şahin'in Ozanköy ve ülke futboluna koymak isdediği katkıyı  engellemeye çalışan işbirlikçi güçler, Ozanköy düşmanları, köye yolunuz düşmesin ve gereken yapılmazsa anlatacak çok şeyim olacak… Bunun bilinmesini isterim. Ezelden beridir mevcut ve geçmiş devlet yöneticileri tarafından da hiçbir zaman çivi bile çakılmamış Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı’na neden aniden herşeyin yapılması için karar alındığınıda şimdi daha iyi anlıyorum. Bundan böyle bizzat kendim gezip tüm Ozanköy halkına kulubümüzün Fahri Başkanı abim Veysel Şahin'e yapılan alçakça oyunları ve ortada hiçbir suçlama yokken konulan deport kararını anlatacağım. Hayırlı sabahlar...”

Bu haber toplam 2806 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.