Oshan: Seviyemizi korumaya çalışıyoruz

Oshan: Seviyemizi korumaya çalışıyoruz

1 Ekim’den bu yana hazırlıklarına kaldığı yerden devam eden Doğan Türk Birliği, sezon planlamasını bekliyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Doğan Türk Birliği, henüz ne zaman başlayacağı belli olmayan futbol sezonuna hazırlıklı olabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun spora yönelik aldığı kararlar sonrasında çalışmalarına başlayan sarı lacivertli ekip, KTFF’nin açıklayacağı planlamayı bekliyor.

 

Oshan: Sezon ile ilgili bilgi bekliyoruz

Hazırlıklarını sürdüren Doğan Türk Birliği’nde teknik direktör Caner Oshan, 1 Ekim itibarı ile antrenmanlara tekrar başladıklarını belirtti. Oshan, “En azından daha önce hazırlanıp da belli bir seviyeye geldikten sonra o seviyeyi korumaya çalışıyoruz. KTFF’nin sezon ile ilgili bilgilendirmesini bekliyoruz” dedi.

KTFF’nin futbola geri dönüş için attığı adımların doğru adımlar olduğunu belirten Caner Oshan, “Devletin düzeni sağlaması ve kulüplerin futbola devam edebilmesi için KTFF’nin verdiği üç teklifin bir an önce onaylanmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Dursun Cem yeniden takıma katıldı

Hazırlıklarını sürdüren Doğan Türk Birliği’nde genç kaleci Dursun Cem Ateş de takıma dahil oldu. Daha önce Türkiye’ye transferi söz konusu olan ve bu ülkeye giden genç file bekçisi adaya geri dönüş yaptı. Karantina sürecini tamamlayan Ateş, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Bu haber toplam 3389 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.