Ortaklık sona erdi

Ortaklık sona erdi

GAÜ Çetinkaya'da başkan Asım Vehbi göreve devam etmeme kararı alırken kulübün destekçisi GAÜ de ortaklığa noktayı koyma kararı aldı.

A+A-

Üç yıl önce varılan anlaşma neticesinde isminin başına Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ismini getiren Çetinkaya'da bu ortaklık sona eriyor. Ayrıca mevcut başkan Asım Vehbi de görevine devam etmeme kararı aldı. Vehbi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gelişmeleri duyurdu. Asım Vehbi'nin yapmış olduğu paylaşım şu şekilde:

"26 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan GAÜ Çetinkaya Olağan Genel Kurulu'nda aday olmama kararı almış bulunmaktayım. Ayrıca Girne Amerikan Üniversitesi Yöneticiler Kurulu da GAÜ Çetinkaya çözüm ortaklığına devam etmeme kararı almıştır. 15 Ağustos 2015'ten bugüne kadar başta GAÜ Kurucu Rektörü Sn. Serhat Akpınar olmak üzere benimle yola çıkan tüm Yönetim Kurulu üyeesi arkadaşlarıma, ama özellikle sonuna kadar yanımda olanlara, sevgili eşim, oğullarım ve aileme, hep destek olan tüm Çetinkaya'lılara, destek veren GAÜ Ailesine ve değerli arkadaşlarıma hem GAÜ Çetinkaya kulübü adına hem de şahsım adına gönülden teşekkür eder, en dipte bulduğumuz bu büyük camiayı bıraktığımız noktadan daha da ileri götürmek arzusuyla hepimize hayırlı olsun..."

Bu haber toplam 1935 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler