Oraloğlu: Hedefimiz camiaya bir şampiyonluk daha kazandırmak

Oraloğlu: Hedefimiz camiaya bir şampiyonluk daha kazandırmak

AKSA Süper Lig’de ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Mağusa Türk Gücü, ikinci devreye hazırlanıyor. YENİDÜZEN’e konuşan teknik direktör Ali Oraloğlu, “Hedefimiz, 11’inci şampiyonluğa ulaşmak” dedi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de ilk devreyi lider bitiren Mağusa Türk Gücü’nde ikici devre hazırlıkları son sürat devam ediyor. Sarı yeşilli ekibin deneyimli teknik patronu YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak hem süreci, hem de Ocak ayının sonu itibariyle başlayacak olan ikinci devreyi değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, ikinci devrede daha az hata yaparak camiaya 11’inci şampiyonluğu yaşatmak istediklerini söyledi.

İlk yarıda kötü sonuçlar da aldıklarına dikkat çeken Oraloğlu, ikinci devrede daha iyi bir performans sergilemek istediklerinin de altını çizdi.

 

“Gayet doğal bir durum”

Mağusa Türk Gücü ilk devreyi lider bitirmesine rağmen, ilk yarıda geçen sezonlara göre istikrarsız bir performans göstermesi dikkat çekmişti. 15 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik 4 de mağlubiyet alarak ilk devreyi 29 puanla lider kapatan Mağusa Türk Gücü, ikinci devrede daha iyi bir performans göstermek istiyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör Ali Oraloğlu, “Her takım muhakkak ki bunu yaşamıştır. Sezon başında bunların yaşanabileceğini söylüyorduk. Çünkü bir buçuk yıl futboldan uzak kaldık. Bu doğal bir durum” değerlendirmesini yaptı.

 

“Yoğun tempoda ilerliyoruz”

İkinci devrede daha iyi bir Mağusa Türk Gücü izlettirmek istediklerinin altını çizen Oraloğlu, çalışmaların yoğun bir şekilde ilerlediğini söyledi. 7-11 Ocak tarihleri arasında kamp yaptıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, kampın ardından yapılan kısa iznin ardından bugün yine çalışmalara devam edeceklerini ifade etti. Yarın Gençlik Gücü ile hazırlık maçı oynayacaklarının bilgisini de veren Oraloğlu, “İkinci devreye en iyi şekilde hazırlanıyoruz” şeklinde görüş bildirdi.

 

“Hedefimiz camiaya bir şampiyonluk daha kazandırmak”

 İkinci devreyi değerlendiren Mağusa Türk Gücü teknik patronu Oraloğlu şöyle devam etti: “İlk yarıda hatalarımız oldu ama sonunda toparlayarak ilk devreyi lider bitirdik. Önemli olan bunun yanında ikinci devreyi de lider tamamlamak. Bunun için çalışıyoruz. Hedefimiz, ikinci yarıda daha az hata yapıp 11’inci şampiyonluğa ulaşmak ve camiamıza bir şampiyonluk daha kazandırmak.”

Bu haber toplam 960 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.