Oraloğlu: Hedefimiz aynı başarıların tekrarı

Oraloğlu: Hedefimiz aynı başarıların tekrarı

Süper Lig'in son şampiyonu Mağusa Türk Gücü yeni sezon çalışmalarına yarın salon çalışmalarıyla birlikte başlıyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Futbolda geçtiğimiz sezonda yarıştığı 3 kulvarda da mutlu sona ulaşan ve futbolda en parlak dönemlerinden birini yaşayan Mağusa Türk Gücü yeni sezon çalışmalarına başlıyor.

Sarı yeşilliler, 2022-2023 sezonuna yarın salon çalışmaları ile başlayacak. Salon çalışmalarının ardından sahaya inecek olan Mağusa Türk Gücü yeni sezonda da başarılı olmayı hedefliyor.

Oraloğlu: “Hedefimiz aynı başarıları tekrarlamak”

Yeni sezon çalışmaları öncesinde YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Ali Oraloğlu, “Salı günü salon başlıyoruz. Giden oyuncularımızın yerine yeni gelen oyuncularımız oldu. Genç ve dinamik kadro oluşturduk. Önümüzde Süper Kupa maçı başta olmak üzere zorlu bir süreç olacak. Hedefimiz, yine aynı başarıları tekrarlamaktır” şeklinde konuştu.

Dikkat çeken transferler

Transferde sezonu çok önceden açan sarı yeşilliler, yeni sezon için de iddialı bir kadro kurmak hedefiyle yoluna devam ediyor. Mağusa Türk Gücü şu ana kadar, Isaac Owusu, Mustafa Salk, Eray Vudalı, Cenkay Vudalı’yı transfer ederken, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen golcü oyuncu Mickael Pote’yi de takımda tuttu.

Bu haber toplam 636 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.