Oraloğlu: “Bu yıl da hedeflerimiz aynı”

Oraloğlu: “Bu yıl da hedeflerimiz aynı”

Süper Lig’de son şampiyon Mağusa Türk Gücü’nün teknik direktörü Ali Oraloğlu SPORYENİ'ye takımdaki son durumu anlattı, “Bu yıl da hedeflerimiz aynı” dedi.

A+A-

Haldun OKTAY

2021-2022 futbol sezonunda tüm kupaları kazanan Mağusa Türk Gücü bu yıl da aynı istek ve hedefle lige hazırlanıyor. Mağusa Türk Gücü’nün başarılı Teknik Direktörü Ali Oraloğlu ile önümüzdeki sezon planları ile ilgili bir söyleşi yaptık. Deneyimli teknik adam hazırlık sürecini değerlendirirken, geçtiğimiz yıl kupayla kapattıkları sezonun ardından bu sezonu da Süper Kupa şampiyonluğu ile açma hedeflerinin olduğunu söyledi, “Bu yıl da hedeflerimiz aynı” dedi.

Ali Oraloğlu’nun 2022-2023 futbol sezonu ile ilgili hazırlıkları ve koyduğu hedefler şu şekilde:

Oraloğlu: Saha çalışmalarımız tam kadro devam ediyor

Mağusa Türk Gücü teknik patronu Ali Oraloğlu, “5 Temmuz 2022’de salon çalışmaları ile antrenmanlarımıza başladık. Bu dönemi son derece verimli geçirdik ve futbolcularımızı bundan sonraki antrenman temposuna hazırladık” diyen Ali Oraloğlu, “18 Temmuz’da antrenmanlarımızı başka bir boyuta taşıdık. Bu tarihten itibaren çalışmalarımızı sahada yapmaya başladık. Saha çalışmaları futbolcular için her zaman daha eğlenceli olur. Saha çalışmalarımız tam kadro devam ediyor. Çalışmalara eksiksiz olarak başlamak bizim için ciddi bir avantajdır” dedi.

“Takımın havası son derece iyi”

Yıllık antrenman programında belirledikleri hedeflere şu ana kadar ulaşmış bulunduklarını söyleyen Ali Oraloğlu, “Yabancı oyuncumuz Pote de aramızda çalışmalarını takım ile birlikte sürdürüyor. Takımımdan ve çalışma isteklerinden son derece memnunun. Herkes sezon başı antrenmanlarının öneminin bilincinde ve buna göre çalışıyor. Takımın havası son derece iyi. Yükleme ve yorgunlukların olduğu bu dönemde bile antrenmanlarımız eğlenceli ama bir o kadar da ciddi geçiyor” açıklamasını yaptı.

Ağustos’ta 7 günlük kamp

Ağustos ayı içerisinde 7 günlük bir kamp planladıklarını söyleyen Ali Oraloğlu, “Kamp ortamını sadece ‘idman ve performans artırımı’ olarak düşünmek yanlış. Bu dönemde futbolcular arasındaki iletişimi ve arkadaşlık ve sosyal yönde gelişimlerine de katkı koymayı düşünüyoruz” dedi.

Hazırlık döneminin en önemli unsurlarından birisinin de hazırlık maçları olduğunu belirten Oraloğlui “Ben de bu yılki hazırlık programına 8 tane maç koydum. Yaptığımız her hazırlık maçı bizim için istatiksel olarak değerli. Aynı zamanda futbolcuların performans artışı ve iletişim yönlerini de geliştirecek” şeklinde görüş belirtti.

“Süper Kupa ile güzel bir giriş yapmak istiyoruz”

2022-23 sezonuna Süper Kupa finali ile başlayacaklarını hatırlatan Ali Oraloğlu, “9 Eylül’de Süper Kupa finalimiz var. Bu maç geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok önemli. Geçtiğimiz yıl lige kupa kazanarak başlamıştık. Son noktayı da yine kupa kaldırarak koymuştuk. Bu yıl da aynı hedefleri koymuş bulunuyoruz. İnşallah sezon başı Süper Kupa’yı alarak lige güzel bir giriş yapmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 959 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.