“Onurumuz ile düştük, onurumuz ile çıktık”

“Onurumuz ile düştük, onurumuz ile çıktık”

AKSA Birinci Lig’i şampiyon olarak tamamlayan ve yeniden Süper Lig’e yükselen Çetinkaya’da elde edilen başarının mutluluğu yaşanıyor.

A+A-

Kulüp başkanı Ceran Tunalı, sosyal medya hesabından “İnandık ve başardık” başlığı ile yaptığı açıklamada “Onurumuz ile düştüğümüz Süper Lig’den onurumuz ile çıkmanın gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ceran Tunalı duygularını şu kelimelerle paylaştı:

“Biz bu görevi devralırken her zaman dile getirmiştim; Çetinkaya Türk Spor Kulübü'nde futbol oynamak bir ayrıcalıktır, başkanlık yapmak ise ayrı bir onurdur. Camianın desteği ile geldiğimiz ilk günden beri bu ligde misafiriz dedik ve en kısa sürede ait olduğumuz ligimize geri geleceğimizi söylemekten çekinmedik. Belki de bazı kesimler bizim bu başarıyı göstereceğimizden umutlu değildi fakat biz bu işe yönetim, teknik ekip ve futbolcular ile çok iyi hazırlandık çünkü biz bu ligde misafirdik ve şu anda ait olduğumuz yerde olduğumuz için çok mutluyuz. ONURUMUZ İLE DÜŞTÜĞÜMÜZ SÜPER LİGDEN ONURUMUZ İLE ÇIKMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ. Bu süreçte en büyük emeği olan futbolcu ve teknik ekibe çok çok teşekkür ederim. Çetinkaya’nın menfaatleri doğrultusunda her zaman elimizden ne gelirse de yapmaya devam edeceğiz çünkü başka EFSANE yoktur. (1’nci lig de geçirdiğimiz bu süreçte çok güzel insanlar tanıma fırsatı buldum, iyi diyaloglarımız oldu. Onlara da bizleri en iyi şekilde karşıladıkları için çok teşekkür ederim. Bilmeden üzdüğümüz, kırdığımız birileri de olduysa onlardan da hem kendi adıma hem de camiam adına özür diliyorum). BAŞKA ÇETİNKAYA YOK”

Bu haber toplam 780 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.