“Önemli olan istikrar”

“Önemli olan istikrar”

Mağusa Türk Gücü'nde teknik direktör Ali Oraloğlu, istikrarın önemine vurgu yaptı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör ali Oraloğlu, Türk Ocağı maçında alınan galibiyetin önemine değinerek “Önemli olan istikrarı devam ettirmek” dedi.

Ligde 7 puanla ikinci sırada yer alan Mağusa Türk Gücü’nde Teknik Direktör Ali Oraloğlu, “Deplasmanda almış olduğumuz galibiyet güzeldi. Zor bir deplasmandı ve 3 puanla dönmek güzel. Önemli olan istikrarı devam ettirmek. Umarım bu istikrarı bundan sonra da devam ettireceğiz” açıklamasını yaptı.

Önceki hafta kendi sahalarında oynadıkları Çetinkaya maçını ‘Bir futbol kazası’ olarak nitelendiren Oraloğlu, “Bunlar futbolda olabilecek şeyler. O maçtan aldığımız dersler var. Umarım almış olduğumuz dersleri iyi bir şekilde değerlendireceğiz” dedi.

 

Oraloğlu: “Futbolcularıma ve kadroma güveniyorum”

“Sezon başından beridir futbolcularıma aynı şeyi söylüyorum. Ben futbolcularıma ve kadroma güveniyorum” diyen Oraloğlu, “Tabi ki bu futbol, ama biz ligin sonuna kadar bu yarışın içerisinde olacağımızı, sonuna kadar bu yarışı götüreceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu. Mağusa Türk Gücü, üç haftası geride kalan Süper Lig’de dış sahada oynadığı Merit Alsancak Yeşilova ve Türk Ocağı karşılaşmalarını kazanırken, iç sahada Çetinkaya ile berabere kalmıştı.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.