“Önemli olan G.Birliği’nin başarısıdır”

“Önemli olan G.Birliği’nin başarısıdır”

Gençler Birliği’nde başkanlık görevinden ayrılmaya hazırlanan Rıfat Berkel, görev süresi içinde kulübün kendi ayaları üzerinde durabilmesi için çalıştığını söyledi

A+A-

Birinci Lig ekiplerinden Larnaka Gençler Birliği’ndeki başkanlık görevinden ayrılma kararı alan ve bu görevi 28 Ağustos’ta gerçekleşecek genel kurulda devredecek olan Rıfat Berkel görevde bulunduğu süre içerisinde kulübün kendi ayakları üzerinde durabilmesi için çalıştığını söyledi.

Berkel, yönetim olarak kulübe ait İskele merkezindeki arazi üzerine gelir getirici tesis için adım attıklarını ve tesisin şu anda bitme aşamasında olduğunu söyledi.

Rıfat Berkel mevcut tesisin bu sezondan itibaren kulübe gelir getirmeye başlayacağını ve yönetimi ciddi anlamda ekonomik olarak rahatlatacağını belirtti.

7b50f257-6b64-41e5-acfd-6876d2c6ba8e.jpg

Berkel: Önemli olan G.Birliği’nin geleceği ve başarısıdır

Berkel, dükkan ve ofislerin kısa zaman içerisinde açılışının yapılacağını belirterek "Gönül isterdi ki benim başkanlığında başlatılan bu tesisi yine benim başkanlığın içerisinde hizmete sokalım ancak önemli olan Gençlerbirliği'nin geleceği ve başarısıdır" dedi.

Rıfat Berkel yine Gençler Birliği kulübüne devlet tarafından tahsis edilen deniz kenarındaki 25 dönümlük arazi olduğunu, bu arazinin de gelir getiren bir hale dönüştürülmesi durumunda kulübün maddi giderinin yüzde 80-90'ını karşılayacak duruma geleceğini söyledi.

Berkel, kulüplerde başarının geçici olduğunu, önemli olanın kulübün geleceğini kurtaracak maddi gelir getirecek alt yapı ve tesisler olduğunu belirterek Gençler Birliği'nin kendi döneminde bunun büyük kısmının başarılmasının kendisi adına gurur verici olduğunu söyledi.

56782f3f-6150-4ad4-8d92-7d38c8003e48.jpg

“260 bin TL artıda kulübü devredeceğim”

Rıfat Berkel 265 bin TL borç ile devraldığı kulübü bugün itibariyle 141 bin TL artı da devredeceğini, bununla birlikte iki oyuncunun transferinden gelecek olan para ile toplamda 260.000 lira artıda kulübü devrettiğini söyledi.

Rıfat Berkel yeni seçilecek yönetim kuruluna başarılar dileyerek Gençler Birliği'nin başarısı ve geleceği için destek olmaya devam edeceğinin altını çizdi.

 

Genel Kurul 28 Ağustos’ta

Birinci Lig ekibi Gençler Birliği’nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul 28 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilecek. Seçime Metin Menteş’in tek aday olarak gireceği belirtilmişti.

 

Bu haber toplam 887 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.