"Önemli bir galibiyetti, Peral'a armağan ediyoruz"

"Önemli bir galibiyetti, Peral'a armağan ediyoruz"

Lefke teknik direktörü Murat Ecersoy, bugün Yeniboğaziçi karşısında geriden gelerek 3-1 kazandıkları maçın ardından, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi, "Bu galibiyeti Peral'a armağan ediyoruz" dedi.

A+A-

Lefke teknik direktörü Murat Ecersoy, bugün Yeniboğaziçi karşısında geriden gelerek 3-1 kazandıkları maçın ardından, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Maçın ardından Bayrak Radyosu'nda Osman Dinler'in sorularını yanıtlayan Ecersoy, "Maçın döneceğinden emindik. Çok gol pozisyona girdik. Yüzde yüz gol olabilecek 10-15 pozisyon vardı. Golü bir türlü bulamadık. Bulamadık sonra gerildik. İlk devre golü yedikten sonra çok gerildik. Rakip orada ikinci golü de bulabilirdi" dedi. 

İkinci devrede gerilimi atlattıklarını söyleyen Ecersoy, maçı çevirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. 

"Galibiyetimizi Peral'a armağan ediyoruz"

Geçtiğimiz hafta Yönetim Kurulu'nda bulunan Serdinç Coşkun'un kızı Peral Coşkun'un vefatı hakkında da konuşan Ecersoy, “Peral’ımızın genç yaşta ölümü bizleri çok etkiledi. Peral tam bir Lefke aşığıydı. Bu galibiyetimizi ona armağan ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Peral unutulmadı

Lefke futbolcuları karşılaşma öncesinde pankartla sahaya çıktı, menekşe beyazlılar karşılaşmada kollarına siyah bant taktı. Mücadele öncesinde ise Peral için saygı duruşunda da bulunuldu.  

Bu haber toplam 1802 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.