Önce plaj, sonra kar

Önce plaj, sonra kar

Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi kısa süre içerisinde önce Türkiye’de plaj voleybolu, sonra Arjantin’de kar voleybolu organizasyonlarına katılacak

A+A-

SİNOP, ARDINDAN ARJANTİN… Merve Çelebi ilk olarak 26-28 Temmuz tarihlerinde Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un Sinop etabına katılacak. Çelebi daha sonra Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı ile 1-4 Ağustos tarihlerinde FIVB Kar Voleybolu Dünya Turu’nun Arjantin etabında mücadele edecek

Türkiye plaj ve kar voleybolu milli takımlarının formasını giyen Kıbrıslı Türk Merve Çelebi, önce Sinop’ta Pro Beach Toru organizasyonuna katılacak, ardından Arjantin’in Bariloche şehrinde düzenlenecek olan FIVB Kar Voleybolu Dünya Turu etabında mücadele edecek.

 

Antalya’da milli takım kampı

Türkiye kar ve plaj voleybolu milli takımlarıyla elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Kıbrıslı Türk voleybolcu Merve Çelebi zorlu bir periyod için adadan ayrıldı. Antalya’da Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı’nın kampına katılacak olan Merve, birkaç günlük hazırlığın ardından Sinop’a geçecek.

 

Sinop’ta Pro Beach Tour

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Tour’un ikinci etabı olan Sinop etabı 26-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Merve bu organizasyona Rus Olga Motrich ile katılım gösterecek.

 

Arjantin’de Kar Voleybolu Dünya Turu

Pro Beach Tour’un Sinop etabının tamamlanmasının ardından Merve Antalya’ya geri dönerek Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı’nın hazırlıklarına yeniden dahil olacak. Merveli Türkiye Milli Takımı 1-4 Ağustos tarihlerinde Arjantin’in Bariloche şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Kar Voleybolu Dünya Turu’nun son organizasyona katılmak için 31 Temmuz’da Türkiye’den ayrılacak.

Bu haber toplam 1626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.