Omonia bir adım önde: 1-1

Omonia bir adım önde: 1-1

Kıbrıs Kupası çeyrek finali ilk maçında karşı karşıya gelen APOEL ile Omonia sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Kupadaki derbi mücadelesinin İkinci maçı, 10 Mart'ta oynanacak, avatjalı skoru elde eden takım ise yarı finale yükselecek.

A+A-

Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) tarafından organize edilen Kıbrıs Kupası’nda bu akşam APOEL ile Omonia çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi.

Lefkoşa’nın güneyindeki GSP Stadı’nda oynanan ve APOEL’in ev sahibi olduğu çeyrek final ilk maçı 1-1 tamamlandı.

İlk devresi golsüz tamamlanan karşılaşmanın 51’inci dakikasında ev sahibi APOEL Kloronidis ile 1-0 öne geçse de, 54’üncü dakikada Omonia Thiago ile cevap verdi. Maçta başka gol olmayınca, iki takım arasında oynanan ilk maç 1-1 tamamlanmış oldu.

 

Omonia avantajlı

Bu akşam oynanan çeyrek final ilk maçında deplasman takım olmasına rağmen gol atma başarısı gösterdi. Çeyrek finalin ikinci ayağında ev sahibi ekip unvanıyla sahaya çıkacak olan Omonia kalesinde gol görmemesi halinde yarı finale adını yazdıracak. APOEL’in rakibini kupadan eleyebilmesi için kalesinde gol görmeden rakibine mutlak suretle en az 1 gol atması gerekiyor. Eğer rövanş maçı da 1-1 sona ererse, maç uzatmalara gidecek.

 

Ligdeki maçlarda Omonia üstünlüğü

Ligde bu sezon iki kez karşılaşan iki ekibin mücadelesinde, Omonia rakibine şans tanımadı. Ligin ilk yarısında 3-0, ikinci yarısında da 1-0 galibiyetle sahadan ayrılan yeşil beyazlılar, rakibine şans tanımadı.

 

Rövanş maçı 10 Mart’ta 

Lefkoşa derbisinin kupadaki çeyrek final rövanş maçı 10 Mart Çarşamba günü yine Lefkoşa’nın güneyindeki GSP Stadı’nda oynanacak. İki maç sonunda avantajlı skoru elde eden kupada yarı finale yükselecek. 

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.