"Olmak veya olmamak niteliğindeki önemli bir maçı kazandık”

"Olmak veya olmamak niteliğindeki önemli bir maçı kazandık”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Çağan Çerkez, Yeşilova maçı sonrasında konuştu, “Olmak veya olmamak niteliğindeki önemli bir maçı kazandık” dedi.

A+A-

Süper Lig’in 24’üncü haftasında konuk ettiği Alsancak Yeşilova’yı 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet alan Küçük Kaymaklı’da teknik direktör Çağan Çerkez maç sonrasında konuştu.

Maçın ardından Bayrak Radyosu’ndaki ‘Maç Sonu’ programında galibiyeti değerlendiren Çerkez, iki hafta aradan sonra reaksiyon göstererek, kazanmalarının önemli olduğunu dile getirdi. “İlaç gibi bir galibiyet” aldıklarını belirten deneyimli teknik adam, “Sıkıntılı bir hafta geçirdik. Sakatlıklar bizi biraz zora soktu ancak oyuncular iyi mücadele ettiler” dedi. “Bu maç bizim için olmak veya olmamak niteliğinde bir maçtı” değerlendirmesini de yapan Çerkez, karşılaşmayı kazanmalarının takımın moralini yerine getirdiğini ifade etti.

Ligin bitmesine kısa süre kala her maçın final niteliği taşıdığına vurgu yapan Çağan Çerkez, “Biz iyi mücadele ettikten sonra tüm engelleri aşabiliriz. Bu galibiyetle birlikte oyuncularımız yeniden ayağa kalktı. Hafta başından itibaren Yenicami maçı hazırlıklarına başlayacağız. Orada da kazanıp, çıkış yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.