Olaylar maçın önüne geçti

Olaylar maçın önüne geçti

Süper Lig'de Yenicami ile Gençler Birliği maçının ardından soyunma odası koridorlarında istenmeyen olaylar yaşandı

A+A-

K-Pet Süper Lig’de Yenicami ile Gençler Birliği maçının bitiş düdüğüyle birlikte soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylar karşılaşmanın önüne geçti. Maç içerisinde de zaman zaman gerginliklerin yaşandığı müsabakada maçın ardından futbolcular, antrenörler, yöneticiler, taraftarlar, sporcu aileleri ve basın mensuplarının aynı kapıdan çıkması istenmeyen olayların daha da büyümesine sebep oldu.  

Devecioğlu tekme attı iddiası

Maç sonunda Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Osman Dinler’le Radyo Futbol’a bağlanan iki takım teknik direktörü açıklamalar yaptı. Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu, herkesin aynı koridordan çıkmasının bu tür olayların çıkmasına sebep olduğunu belirtirken, Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu da, Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu’nun maç içerisinde Halil Türen’e tekme salladığını söyledi. Olayların saha içerisindeki gerilimden başladığını kaydeden Topaloğlu, tribünlerden de ağır küfürler duyduklarını belirtti. Soyunma odası koridorlarında özellikle Gençler Birliği futbolcusu Abdullah Kaya zor zapt edilirken, oyuncu sinirlerine hakim olamadı. Olaylara bir ara Yenicami futbolcularının aileleri de dahil oldu. 

Kapılar kırıldı

Olayların polisin müdahalesiyle güçlükle önlenmesinin ardından, Yenicami yöneticileri Gençler Birliği’nin soyunma odasına zarar verdiğini ve kapıları kırdığını belirtti.

17124824_2054212114805464_765198904_n.jpg 

Bu haber toplam 2862 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.