“Olaylar anlatıldığı gibi değil, çarpıtıldı”

“Olaylar anlatıldığı gibi değil, çarpıtıldı”

K-Pet Birinci Lig’in 6’ncı haftasında oynanan ve yaşanan olaylar sonrasında tamamlanamayan Karşıyaka – Yalova maçı hakkında Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğulları YENİDÜZEN’e konuştu.

A+A-

Halit Dağ

Paşaoğulları, olayların anlatıldığı gibi olmadığı ve konun çaptırıldığını iddia ederek, olayların başlamasına sebep olan 4’üncü hakem Şakir Azizoğlu olduğunu söyledi.

 

“Yaşananlara en çok Halil Arıkhan üzüldü…”

Karşıyaka antrenörü Bayram Paşaoğlulları; “Sezon başından itibaren aleyhimize verilen kartlar, goller, penaltılar oldu bunların sadece hata olduğuna inanmak istiyoruz” diyerek, yaşanan olaylara en çok üzülen kişinin yardımcısı Halil Arıkhan olduğunu söyledi. Bayram Paşaoğulları, yaşanan olaylardan dolayı tüm spor kamuoyundan da özür diledi. Paşaoğulları; “Öncelikle yaşananlardan dolayı tüm spor kamuoyundan yardımcı antrenörüm, kulübüm ve kendi adıma özür dilerim... Olaylar çarpıtıldı. Anlatıldığı gibi değil, vurma yok, itme var. Hakemler de kendi kendini sorgulamalı. Orta hakem Kerem Eran iyi maç yönetti. Tüm olayların başlamasına sebep maçın 4. hakemi Şakir Azizoğlu’dur. Bu olaylara en fazla üzülen kişi emin olun ki yardımcı antrenörüm Halil Arıkhan’dır. Bazı hakemlerin iyi niyetli olduğuna inanmıyoruz. Sezon başından itibaren aleyhimize verilen kartlar, goller ve penaltılar oldu, bunların sadece hata olduğuna inanmak istiyoruz. Bu tür çirkin olayların bir daha tekrarlanmaması en büyük temennimizdir…”

 

Neler yaşanmıştı?

K-Pet Birinci Lig’in 6’ncı haftasında ligin güçlü ekiplerinden Yalova’yı konuk eden Karşıyaka, maçı 1-0 önde götürürken, 70’nci dakikada yaşanan bir pozisyon sonrasında Karşıyaka antrenörü Halil Arıkhan’ın yardımcı hakem Mehmet Volkan Çelik’i darp ettiği gerekçesiyle orta hakem Kerem Eran, maçı tatil etmişti. Federasyon, geçtiğimiz gün aldığı kararla mücadelede Yalova’nın hükmet galip sayılmasına karar vermişti.

Bu haber toplam 2659 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.