Okçuluk Federasyonu’ndan KTSYD’ye ziyaret

Okçuluk Federasyonu’ndan KTSYD’ye ziyaret

Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftci KTSYD Başkanı Çelen Oben’i ziyaret etti

A+A-

Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftci, KTSYD Başkanı Çelen Oben’e nezaket ziyaretinde bulundu.  Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi ile federasyonun Basın ve Dış ilişkiler sorumlusu Yusuf Darbukacı tarafından gerçekleştirilen ziyarette Okçuluk Federasyonu’na basın tarafından gösterilen ilgi ve katkılardan dolayı nezaket ziyaretinde bulunup teşekkür plaketi taktim etti.

Ziyarette KTSYD Başkanı Çelen Oben spor yazarlarının her spor dalına eşit uzaklıkta olduğunu ve etkinlik yapan tüm spor dallarının haberlerinin medyada yer aldığını söyledi. KTSYD Başkanı Çelen Oben ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okçuluk federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçiye teşekkür edip yaptığı çalışmalarda başarılarının devamını diledi

KKTC Okçuluk Federasyonu başkanı Ferdi Çiftci ise ziyarette basının önemine vurgu yaparak “biz etkinliklerimizi basın sayesinde duyuruyoruz. Bu nedenle bizim için basının önemi büyüktür. Tüm spor basını adına derneğe gerçekleştirdiğimiz bu ziyerette tüm basına da teşekkür ederim” dedi.

Çiftci ayrıca yakın zamanda Ankara’ya gerçekleştirdikleri ziyaret ve çalışmaları hakkında da KTSYD Başkanı Çelen Oben’e bilgiler verdi.

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.