Ogan Dörtyol’a teşekkür etti

Ogan Dörtyol’a teşekkür etti

Aksa Birinci Lig ekiplerinden SFC Dörtyol’da teknik direktör Ahmet Ogan ve yönetim karşılıklı anlaşarak yol ayrımına gitti.

A+A-

Ogan sosyal medyada yaptığı açıklamada yeni bir motivasyon yaratılması adına sorumluluk alarak teknik ekip olarak aflarını istediklerini ifade ederken Dörtyol’a teşekküre etti, kalan maçlarda başarılar diledi.

Ahmet Ogan’ın “Teşekkürler Dörtyol” başlıklı açıklaması şu şelilde:

“Dörtyol camiasıyla 2019 yılında (2019-2020 sezonu) başlayan birlikteliğimiz bu akşam itibariyle sonlanmıştır. Göreve geldiğimiz günden beri teknik kadrom ile birlikte takımı çok daha ileriye taşımak için başkan Erhan Öztürk ve yönetimle birlikte çok çalıştık dış etkenlere karşı çok mücadele verdik. İlk sezonda tarihinde ilk kez mücadele verdiği 1. Ligde, tüm camia ile birlikte güzel bir sezon geçirdik. Pandemi döneminde başladığımız çok zorlu süreçte başkan, yönetim, futbolcu kardeşlerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte çok çalışarak çok büyük emek ve özveride bulunarak tarihi bir başarıya devre arası ulaştık.

2. devre için yapmış olduğumuz hazırlıklar, çalışmalar sonucunda maalesef geride kalan haftalarda istediğimiz sonuçları alamadığımızdan dolayı şu an hedefte olan takımın önünü açma adına, yeni bir dönem, yeni bir motivasyon yaratılması adına sorumluluk alarak teknik ekip olarak affımızı isteyerek, Dörtyol takımı ile karşılıklı anlaşarak yol ayrımı gerçekleştirdik. Dörtyol'da görev yaptığımız süre içerisinde başkan Erhan Öztürk ve yönetime, çok büyük özveri, mücadele örneği ve karakter gösteren futbolcu kardeşlerime, taraftarlarımıza, isim sponsorumuz SFC direktörü Rifat Berkel'e, diğer sponsorlarımıza ve her koşulda destek olan Süleyman Özkoç abime çok teşekkür ederim. Yeni dönemin Dörtyol camiasına hayırlı olmasını ve kalan maçlarında başarılar dilerim...”

Bu haber toplam 681 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.