Ogan Covid-19’u yendi

Ogan Covid-19’u yendi

Birinci Lig ekibi Dörtyol’da teknik direktörlük görevini üstlenen, aynı zamanda spor yazarlığı da yapan Ahmet Ogan, Covid-19 hastalığını atlattı.

A+A-

Yaklaşık 10 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla PCR testinin pozitif olduğunu duyuran ve izole olan Ogan, bugün yaptığı paylaşımla sonuçlarının negatife döndüğünü belirterek süreç içerisinde yanında olan, destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Ogan’ın sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

                                                                                             

Allah'ıma Şükürler Olsun

18 Temmuz'da yakalanmış olduğumuz Covid 19 salgın hastalık sürecim bugün (28 Temmuz) sabah yapmış olduğum test sonucum Allah'ıma Şükürler Olsun NEGATİF'e dönüşmesinin ardından Güvende Kal bileklikle ev karantina sürecimde çok şükür olsun tamamlamış bulunmaktayım. Bu çok zor geçen süreçte duaların esirgemeyen arayan soran mesajlar yazan maddi manevi destek olan katkı koyarak moral motivasyonumu yüksek tutmaya çalışan başta ailem olmak üzere dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerime, bir buçuk yıldır koşulsuz çok büyük emek harcayan özveride bulunan doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah hepinizden razı olsun. Vakaların hızla artış gösterdiği ülkemizde sorumluluk sahibi ve duyarlı davranmak elzemdir. Maske mesafe hijyen kurallarına harfiyen uyalım, ailemizi, çevremizdeki insanları, vatandaşlarımızı korumaya özen gösterelim. Virüsün insan yaşamına ve sağlığımıza karşı oluşturduğu tehtide karşı mücadele edebilmek için mutlak aşılanalım. 

Sağlıklı güzel günler dilerim.

Sağlıcakla ve sevgiyle kalın...

 

 

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.