Ödüller 5 Aralık’ta veriliyor

Ödüller 5 Aralık’ta veriliyor

Yenidüzen Gazetesi 24. Yılın Spor Ödülleri’nde ödül töreni tarihi belli oldu

A+A-

Ülke sporuna ve sporcusuna yıllardır önemli bir motivasyon kaynağı olan YENİDÜZEN Gazetesi Yılın Spor Ödülleri’nde ödül töreni tarihi 5 Aralık Pazartesi olarak belirlendi. Bu yıl 24’üncü kez düzenlenen ödüllerde her yıl olduğu gibi kategorilerinde birinciler ödül töreninde açıklanacak

 

YENİDÜZEN Gazetesi Geleneksel Yılın Spor Ödülleri’nde kategorilerinde birincilerin açıklanacağı ödül töreninin tarihi belirlendi. Ödüller 5 Aralık 2022 Pazartesi günü sahiplerini bulacak.

Yenidüzen Spor Servisi tarafından beş kategoride belirlenen 25 aday arasındaki birincileri her yıl olduğu gibi bu yılda siz okuyucularımız belirledi. Ödül töreni Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) 50. Yıl Konferans Salonu’nda saat 19.30’da gerçekleştirilecek.

 

Bu yıl 23.’sü düzenlenen Yılın Spor Ödülleri’nde daha önce 23.’ncüsü organize edilen ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle tören düzenlenemeyen ödüllerin birincilerine de aynı gece ödülleri takdim edilecek. O dönemki ödüllerde Yılın Sporcusu Yasin Kurt, Yılın Yöneticisi Koral Bozkurt, Yılın Hakemi Kerem Eran, Yılın Antrenörü Ali Oraloğlu ve Yılın Genç Yeteneği Seray Bayraktar seçilmişti. O yıl kategorilerdeki birinciler Kanal Sim ekranlarında açıklanmıştı.

 

Yenidüzen Gazetesi 24. Yılın Spor Ödülleri’nde oylama işlemi Haziran ayından Eylül ayına kadar olan üç aylık sürede gerçekleştirildi. Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Yılın Hakemi, Yılın Yöneticisi ve Yılın Genç Yeteneği kategorilerinde yer alan 25 isim için Yenidüzen’de her gün yayınlanan kuponlar ve Kısa Mesaj (SMS) aracılığı ile oy kullanıldı. Kategorilerinde en fazla oyu alan isimler 5 Aralık 2022 Pazartesi, KTAMS 50. Yıl Konferans Salonu’nda saat 19.30’da düzenlenecek ödül gecesinde açıklanacak ve bu yılki ödüller sahiplerini bulmuş olacak.

Bu haber toplam 697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.