Ocak’ta yaprak dökümü sürüyor

Ocak’ta yaprak dökümü sürüyor

AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı’nda sıkıntılı günler devam ediyor

A+A-

Daha önce Musa Şanlıer, Tahsin Kaya ve Serhat Özuğurlu’nun transferine yönelik oyuncuların kulüplerine verdiği çeklerin geri dönmesi sonrası bu oyuncuları kaybeden Türk Ocağı’nda son olarak Eyyüp Öztep de eski kulübü Alsancak Yeşilova’ya geri döndü. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Türk Ocağı’nın Eyyüp Öztep transferinde kullanılmak üzere Alsancak Yeşilova’ya verdiği çeklerin karşılıksız çıkması sonrasında transferi iptal etti ve Öztep, Alsancak Yeşilova’ya geri döndü.

KTFF Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta aldığı kararda aynı durumda olan Musa Şanlıer’in Göçmenköy’e, Tahsin Kaya’nın Yonpaş Dumlupınar’a ve Serhat Özuğurlu’nun Yeniboğaziçi’ne dönüşüne karar vermiş, İbrahim Köse’nin 3. bir kulübe transferinden dolayı dönüşünün mümkün olmaması nedeniyle taahhüt edilen 350 bin TL’nin devlet katkısından kesilmesi yönünde karar üretmişti. Yönetim ayrıca 2023-24 sezonu ara transfer döneminde Türk Ocağı’na bir dönem transfer yasağı da getirmişti.

Eyyüp Öztep ile ilgili KTFF Yönetim Kurulu’nun aldığı karar şöyle:

 

“Alsancak Yeşilova SK’nın KTFF’ye yapmış olduğu 08.01.2024 tarihli şikayet üzerine Türk Ocağı Limasol SK’nın Eyyüp Öztep transferinde kullanılmak üzere Alsancak Yeşilova SK’ya vermiş olduğu 15.10.2023 ve/veya 15.12.2023 tarihli Limasol Türk Kooperatif Bankası çeklerinin karşılıksız çıkmasından dolayı ve/veya ilk transfer dönemine kadar ödenmediği tespit edilmiştir. Bu nedenle KTFF Amatör Yerli Futbolcu Transfer ve Tescil Talimatı’nın 19. Maddesi gereği, ilgili futbolcu için kulüplerin yapmış olduğu transferin iptaline ve KTFF kayıtlarındaki Eyyüp Öztep’in Alsancak Yeşilova SK’ya tekrardan kaydı yönünde düzeltilme yapılmasına karar verilmiştir.”

 

Süper Lig’de kötü günler geçiren Türk Ocağı, ligin ilk devresini 8 puanla son basamakta tamamlamıştı.

 

Bu haber toplam 825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.