Ocak sahaya indi

Ocak sahaya indi

Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Türk Ocağı, yeni sezon çalışmalarına başladı

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı, 2022-2023 futbol sezonu ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Daha önce Ertaç Taşkıran’ın yaptıracağı belirtilen ilk çalışmada geçtiğimiz yıl da takımı çalıştıran ve yeniden anlaşma sağlanan deneyimli teknik adam Ahmet Dedekorkut takımın başında yer aldı. Dedekorkut hedefi “üst sıraları zorlamak ve ilk dört içerisinde yer almak” olarak işaret etti.

Sezonun ilk çalışması öncesi takıma yönelik bir konuşma gerçekleştiren Ahmet Dedekorkut, her takımın bir hedefinin olduğunu, kendilerinin de hedefleri doğrultusunda çalışacaklarını ve yoğun bir hazırlık dönemi geçireceklerini belirtti.

tol2.jpg

Kamp Ağustos’ta Burdur’da

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Mesarya’da geçiren Ertaç Taşkıran, Remzi Betmezoğlu ve Bilal Ceylan da takıma yeniden dahil oldu. İlk çalışmada anlaşma sağlanamayan ve yolların ayrılması düşünülen Yunus Emre İleli ve Cevdet Gürsel Alıcı yer almadı.

Yeni sezona yönelik hazırlıklar kapsamında Türk Ocağı kamp çalışmasını yurt dışında gerçekleştirecek. Kamp 15-22 Ağustos tarihlerinde Burdur’da gerçekleştirilecek.

tol-3.jpg

Dedekorkut: Hazırlık dönemini iyi geçirmek istiyoruz

Yeni sezonla ilgili görüşlerini aktaran Türk Ocağı Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, hedeflerini üst sıralara oynayan ve ilk dört içerisinde yer alan bir takım olmak olduğu söyledi.

“Geçtiğimiz yıl ilk yarıda çok iyi sonuçlar elde edip, ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alamamıştık” diye Dedekorkut, “Bu yıl da geçtiğimiz yılın ilk yarısında yakaladığımız çıkışı yaşama adına hazırlık dönemini iyi geçirmek istiyoruz” dedi.

tol-002.jpg

“Bu kadro ile hedef üst sıraları zorlama ve ilk 4 içerisinde mutlaka olmak olacak”

“Çok koşan, tempolu bir takım yaratmak için yoğun çalışacağız” diyen Türk Ocağı’nın deneyimli Teknik Direktörü Ahmet Dedekorkut, “Bu yoğun çalışma sonrasında istediğimiz noktaya ulaşacağımıza inanıyorum. Bana göre Türk Ocağı’nın kadrosuna baktığımızda hedefi şu olabilir; üst sıraları sonuna kadar zorlamak ve ilk 4 içerisinde mutlaka olmak” açıklamasını yaptı.

 

Fotoğraflar: Hüseyin Özbarışcı

Bu haber toplam 813 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.