Ocak moral buldu: 2-6

Ocak moral buldu: 2-6

Süper Lig’de ligin iki rahat takımı Gençlik Gücü ile Türk Ocağı karşılaştı

A+A-

STAT: Şehit Hüseyin Ruso Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler, Burak Mandıralı, Şakir Azizoğlu

GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat Oğlak, Derviş Özeralp, Özcan Saygı (Hascan Kırmaz), Ali Akbulut, Hakan Altın (Ceyhun Özalkın), Burak Ateş, Emin Günal, İsmail Soydan, Tayfun Doğan (Zeeb Choudhry), Debola Daniel Ogun Seye, Abdou Fatawou Dodja.

TÜRK OCAĞI: Matthaios Andreou, Mustafa Ercan (Salihcan Arslan), Mustafa Avcı, Bilal Ceylan, Yunus Emre İleli, James Akpama Obougha (Sadick Adams), Justice Amenyaglo, Chukwuemeka Uzokwe, Muhammed Ali Uçar (Coşkun Ulusoy), Hasan Sadrazam, Ertaç Taşkıran.

GOLLER: Dk:42 ve dk:73 Abdou Fatawou Dodja (GG); Dk:36 Ertaç Taşkıran, dk:40 ve dk:48 Chukwuemeka Uzokwe, dk:52 Justice Amenyaglo, dk:84 ve dk:87 Sadick Adams (TOL).

 

K-Pet Süper Ligi’nin 30’uncu ve son haftasında Gençlik Gücü, Koop Bank Kıbrıs Kupası finalistlerinden Türk Ocağı Limasol’u (TOL) konuk etti. Prestij mücadelesi verilen karşılaşma hızlı bir tempoda oynandı ve yakaladığı gol pozisyonlarını daha çok gole çeviren taraf konuk ekip TOL, karşılaşmayı 6-2 kazandı. Karşılaşmada Türk Ocağı’na galibiyeti getiren golleri Ertaç Taşkıran, Chukwuemeka Uzokwe (2), Justice Amenyaglo ve Sadick Adams (2) kaydederken, Gençlik Gücü’nün golleri Abdou Dodja’dan geldi. Türk Ocağı aldığı galibiyetle 47 puana yükselerek sezonu 6.sırada tamamlarken, Gençlik Gücü bu sezon yükseldiği Süper Lig’i 38 puanla 10.sırada noktaladı.

Bu haber toplam 1793 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.