Ocak ile Bolkan’ın yolları ayrıldı

Ocak ile Bolkan’ın yolları ayrıldı

Futbolda yeni sezon hazırlıkları devam ederken, yaşanan teknik adam değişikliklerine bir yenisi daha eklendi.

A+A-

AKSA Süper Lig’in Girne bölgesi ekiplerinden Türk Ocağı’nda teknik direktör Mehmet Bolkan ile yollar ayrıldı. Takımın yeni teknik adamını belirleme adına çalışmalar devam ederken, yeni teknik adamın pazartesi günkü antrenmanda takımın başında olması planlanıyor.

                                           

Arslan: Fikir ayrılıklarımız oldu

Yaşanan ayrılık ile ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Türk Ocağı kulüp başkanı Ahmet Arslan, bir süredir yaşanan bazı sıkıntılar ve fikir ayrılıkları sonrasında yol ayrımına gidildiğini belirtti. Arslan yönetimle geniş çaplı bir toplantı yaparak durumu değerlendirdiklerini ve ayrılık kararını Mehmet Bolkan’a ilettiklerini ifade etti. Arslan ayrıca Bolkan’ın yardımcısı Bayram Dağgül ile de yolları ayırma kararı aldıklarını duyurdu.

Yeni teknik adamı belirleme adına çalışmalara başladıklarını, kafalarında bazı isimler olduğunu söyleyen Arslan, yeni teknik adamın pazartesi günkü antrenmanda takımın başında olmasını planladıklarını sözlerine ekledi.

 

Nisan ayında anlaşılmıştı

Türk Ocağı, daha önce de takımda görev yapan ve başarılar elde eden Mehmet Bolkan ile Nisan ayında anlaşarak takımı emanet etmişti. Nisan’dan bu yana yeni sezona Bolkan nezaretinde hazırlanan Ocak, bir süre önce de Ankara Kızılcahamam’da yeni sezona yönelik bir kamp çalışması gerçekleştirmişti.

Bolkan 2016 - 2017 ve 2017 - 2018 sezonunun ilk yarısında Türk Ocağı’nda görev yapmış, Kıbrıs Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşamıştı.

Bu haber toplam 830 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.