Ocak fırtına gibi…

Ocak fırtına gibi…

Türk Ocağı, Süper Lig’de 3’te 3 yapan iki ekipten biri oldu

A+A-

SON YILLARIN EN İYİSİ… Türk Ocağı sergilediği üç haftalık performans ile son yılların en iyi sezon başlangıcına imza attı. Sarı siyahlı ekip alt ligden yükselerek yeniden Süper Lig’de mücadele etmeye başladığı 2015 – 2016 futbol sezonundan bu yana ilk üç haftayı ilk kez kayıpsız kapattı

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

turk-ocagi.png

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Türk Ocağı, sezona fırtına gibi başladı. Sarı siyahlı ekip, şu ana kadar ligde oynadığı 3 maçı da kazandı. Türk Ocağı, şu anda ligde 9 puanla ligin 2’nci sırasında bulunuyor.

 

Deplasmanda 2 galibiyet

Yeni sezonda lige fırtına gibi başlayan Türk Ocağı, şu ana kadar 3 maçta 3 galibiyet elde ederken, bu galibiyetlerin ikisinin deplasmanda gelmesi de dikkat çekti. İlk hafta son şampiyon Mağusa Türk Gücü’ne konuk olan Türk Ocağı, rakibini yenerken, ikinci haftada Girne’de Çetinkaya’yı mağlup etti. Sarı siyahlı ekip son olarak, geçtiğimiz akşam Güzelyurt’ta Baf Ülkü Yurdu’nun konuğu olurken, 1-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanmasını bildi ve ligdeki 3’üncü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

 

İki takımdan biri…

Ligde ilk 3 maçta 3 galibiyet çıkaran iki ekip bulunuyor. Yenicami ve Türk Ocağı takımlarının şu anda 9 puanı bulunurken, gol averajı ile liderlik koltuğunda başkent ekibi oturuyor. İki takım da 9 puan toplarken, Yenicami +8, Türk Ocağı ise +4 gol averajına sahip.

 

Son yılların en iyi başlangıcı

Türk Ocağı sergilediği üç haftalık performans ile son yılların en iyi sezon başlangıcına imza attı. Sarı siyahlı ekip alt ligden yükselerek yeniden Süper Lig’de mücadele etmeye başladığı 2015 – 2016 futbol sezonunda ilk üç haftada 1, 2016 – 17 sezonunda 1, 2017 – 18 sezonunda 4 ve geride bıraktığımız 2018 – 19 sezonunun ilk üç haftasında ise 3 puan toplamıştı.

 

Bu haftaki rakibi Küçük Kaymaklı

Türk Ocağı, ligin 4’üncü haftasında Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek. Türk Ocağı, 6 Ekim Pazar günü Mete Adanır Stadı’nda oynanacak bu maçı da kazanıp, önüne bakmak istiyor. Küçük Kaymaklı’nın bu maça kadar 2 galibiyet 1 beraberlik çıkarması da dikkat çeken bir başka unsur olarak göze çarpıyor.

 

Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.