“O tabut ortadan kalkacak”

“O tabut ortadan kalkacak”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, BRT’de Ebru Akgür Pehlivan’ın sunduğu ‘Yakın Markaj’ programına katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, BRT’de Ebru Akgür Pehlivan’ın sunduğu ‘Yakın Markaj’ programına katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcuların 10 Kasım günü federasyonun önüne tabut koyması konusunda düşüncelerini aktaran Sertoğlu; “Bu tabut işi hem beni, hem de kulüp başkanlarının çoğunu ciddi bir şekilde yaraladı. O tabut oradan kalkacak” dedi.

 

“Şu anda yapmamız gereken gelecek sezonun planlanmasıdır”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, şu anda yapılması gereken çalışmanın yeni sezonun planlanması konusu olması gerektiğini ifade etti. Sertoğlu; “Şu anda sözleşmelerle ilgili herhangi bir şey gündemde yoktur. Şu anda bunu düşünecek durumumuz da yoktur. Bizim şimdi gelecek sezonu nasıl planlayıp, oynatabileceğimizin üzerinde çalışma yapmamız lazım. Zaten o yönde de çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

“Bu tabut işi hem beni, hem de kulüp başkanlarının çoğunu ciddi bir şekilde yaraladı”

Futbolcuların 10 Kasım günü federasyonun önüne tabut koyması konusunda düşüncülerini dile getiren Sertoğlu, Futbolcular Derneği ile işbirliği yapmayacağını söyledi; “O tabutu federasyona getirip koyduklarını gün, benimle tüm ilişkileri bitirdiler” diye ekledi.

Sertoğlu şunları söyledi:

“Futbolcular Derneği benimle işbirliği yapabileceğini söylüyor ama o şanslarını yitirdiler. Kendilerine de bunu ilettim. O tabutu federasyona getirip koyduklarını gün, benimle tüm ilişkileri bitirdiler. Tekrar benimle ilişki kurmak istiyorlarsa ne yapmaları gerektiğini söyledim. Ben bunu Genel Kurul’da da söyledim. Bütün kulüp başkanları da benimle aynı görüşte olduklarını gördüm. Genel Kurul’da bu yönde de hiç tartışma bile olmadı. Futbolcular Derneği ile ilgili benim bir beklentim yoktur. Ortada bir tabut vardır. Bu tabut işi hem beni, hem de kulüp başkanlarının çoğunu ciddi bir şekilde yaraladı. O tabut oradan kalkacak.”

 

 “Önemli maçlarda MHK başkanıyla konuşamayacaksam burada ne işim var”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, hakem atamalarına müdahale edilmesi konusuna da açıklama getirdi. Sertoğlu; “Ben futbol federasyonu başkanıyım. Final maçları gibi önemli maçlarda oturup MHK başkanıyla konuşamayacaksam burada ne işim var. Günün sonunda ben fikrimi söylerim, MHK uygun olan kişiyi o maça atar. Bu o kadar da garipsenecek bir durum değil” ifadelerini kullandı.

 

tabut.jpg
Futbolcular, 10 Kasım 2020 tarihinde KTFF önüne tabut koyarak, futbolun oynanamamasını protesto etmişlerdi.

Bu haber toplam 3909 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.