Norveçli yıldız Londra yolunda

Norveçli yıldız Londra yolunda

Alman basını, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in Erling Haaland transferi için teknik direktör Thomas Tuchel'e yeşil ışık yaktığını yazdı.

A+A-

Borussia Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland, Avrupa devlerinin hayallerini süslüyor. Geçtiğimiz günlerde oyuncunun menajeri Mino Raiola, Haaland'ı dünyada alabilecek imkana sahip yalnızca 10 kulüp olduğunu belirtmişti.

Bild gazetesinde yer alan habere göre, Erling Haaland'ın taliplerinden Chelsea, yaz transfer döneminde oyuncu için kesenin ağzını açabilir. Habere göre Chelsea'nin milyarder sahibi Roman Abramovich, genç oyuncunun transferi için teknik direktör Thomas Tuchel'e yeşil ışık yaktı.

Chelsea 2020 yazında Frank Lampard yönetiminde transfere yaklaşık 220 milyon sterlin harcamıştı. Ancak İngiliz basınında çıkan haberlerde Abramovich'in gelecek yaz Tuchel için transfere 260 milyon sterlin'lik bütçe ayıracağı öne sürülmüştü.

Chelsea'nin kadrosuna katmak istediği Erling Haaland bu sezon sarı-siyahlı formayla çıktığı 25 maçta 27 gol kaydetti ve 6 asist yaptı. 20 yaşındaki oyuncu Salzburg'dan 20 milyon euro'ya transfer edilmişti.

Michael Zorc: Haaland'ın burada rahatsız olduğunu düşünmüyorum

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc ise gazetecilere verdiği demeçte adı transfer dedikodularına karışan Haaland hakkında açıklamalarda bulundu.

Zorc, Haaland'ın mutlu olduğunu belirterek, ''Erling Haaland'ı aramızda görmekten ve attığı gollerle değerini kanıtladığından dolayı mutluyuz. Söyleyebileceğim tek şey onun için plan yapmaya devam edeceğimiz. Dortmund'da rahatsız olduğunu düşünmüyorum'' diye konuştu.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.