Normal sezonun liderleri YDÜ ve Balıkesir

Normal sezonun liderleri YDÜ ve Balıkesir

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Bocce Ligi’nde normal sezon oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.

A+A-

Gecenin maçında ligin iki favori takımı Deniz Plaza ve YDÜ karşılaştı. Bu maça kadar namağlup lider olarak gelen Deniz Plaza üçlü karşılaşmada özellikle Ateş’in iyi oyunu ile seti 5-3 kazandı. Tekli müsabakaya Deniz Plaza sahaya Hakan ile çıkarken, YDÜ ise Yenal’ı ortaya sürdü. Baştan sona Yenal’ın üstünlüğü ile geçen seti Yenal 9-2 alarak setlerde 1-1 eşitliği sağladı. İkili karşılaşma ise heyecan fırtınası şeklinde geçti. Kazananın ligi lider bitireceği maçı YDÜ 7-4 alarak setleri 2-1’e getirdi ve maçı kazanarak normal sezonu lider tamamladı.

Gecenin diğer maçında ise GÜHAD rakibi ÖZEV’I 2-1 yenerek genel averajla rakibinin üstüne geçerek ligi üçüncü sırada tamamladı. Bu sonuçların ardından YDÜ ile ÖZEV, Deniz Plaza ile GÜHAD Play off yarı finalinde karşı karşıya gelecekler. YDÜ ve Deniz Plaza serilere 1-0 önde başlayacak.

balikesir-sahlanspor.jpeg

Kadınlar Ligi’nin son haftasında ise adeta heyecan fırtınası vardı. İlk olarak oynanan erteleme maçında Balıkesir rakibi Şahlanspor’u Özlem’in kusursuz oyunu ile 12-2 yendi. YDÜ ise rakibi Girne Üniversitesi’ni 12-1 yenerek ligi dördüncü sırada tamamladı.

Gecenin son maçında ise K.Kaymaklı ile Balıkesir SK karşılaştı. Kazananın ligi lider bitireceği maç oldukça çekişmeye sahne oldu. Her iki takımın da en üst düzey mücadele sergilediği maçı tecrübeli oyuncusu Mürüde’nin inisiyatif alması ile 10-8 kazanan Balıkesir normal sezon liderliğini son hafta ele geçirdi.

 

Bu haber toplam 844 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.