Nisan Şakası’na rekor katılım

Nisan Şakası’na rekor katılım

Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlonu Pazar günü Kaplıca’da olacak ve bu yıl rekor sayıda bireysel sporcu yarışacak

A+A-

Ülkemizde yılda 1 kez düzenlenen ve orta mesafe triatlon yarışı bu Pazar Kaplıca’da gerçekleşiyor. Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon yarışında sporcular 1.9 kilometre yüzecek, 90 kilometre bisiklet sürecek ve 21.1 kilometre koşacaklar. Ares Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan ve Triatlon Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleşecek yarışa bu yıl rekor sayıda bireysel sporcu katılıyor.

Türkiye’den ve çeşitli üçüncü ülkelerden sporcuların katılımı ile yapılacak yarışta yaklaşık 9 bin TL para ödülü yanında zengin hediyeler de verilecek.

8 kategoride ödülün verileceği Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon yarışına Onan Limited-Hayat Su, Atakom Limited-Ülker, Aytan Market, Efes Pilsen, Güven Sigorta, Kolan Hastanesi katkı koyacaklar arasında yer alıyor.

 

İlk kez ulusal kategori ödülü verilecek

Nisan Şakası Orta Mesafe Triatlon Yarışı’nda bu yıl ilk kez ulusal kategori ödülleri de verilecek. “Ülker Özel Ödülü” verilecek ulusal kategoride, K.T. Triatlon Federasyonu’nda kayıtlı kulüp ve sporcular arasında en iyi zamanı yapacak ilk 3 sporcuya para ve özel ödüller takdim edilecek.

Yarışma Pazar sabah saat 08.00’da Kaplıca’da yüzme ile başlayıp daha sonra bisiklet ve son olarak da koşu parkuru ile son bulacak Nisan Şakası Orta Mesafe yarışının ödül töreni saat 16.00’da yine Kaplıca Otel’de gerçekleşecek.

Bu haber toplam 1833 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.