Nisan Şakası önümüzdeki yıla ertelendi

Nisan Şakası önümüzdeki yıla ertelendi

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılamayan, bu yıl 25 Nisan’da yapılması planlanan Nisan Şakası orta mesafe triatlon yarışı 2022 yılına ertelendi.

A+A-

Yapılan açıklamada ülkede görülen vaka sayısındaki artış, Sağlık Üst Kurulu’nun kısıtlamaları ve yurt dışından gelecek sporcular için uygulanacak karantina koşullarının bu kararda etkili olduğunu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Nisan Şakası Organizasyon Komitesi, geçtiğimiz yıl ertelenen yarışı 2021 yılında düzenleyebilmek adına ciddi bir çalışma göstermiştir. Kıbrıs genelinde görülen vaka sayılarındaki artış Sağlık Üst Kurulu tarafından birtakım kısıtlamalar alınmasına sebebiyet vermiş ve bu durum hem organizasyon komitesi hem de yerel sporcular üzerinde belirsizlik yaratmıştır. Ayrıca yarışa yurtdışından katılacak olan sporcular için de uçak seferleri ve karantina kuralları açısından bir zorluk teşkil etmektedir.

Bu bağlamda Nisan Şakası Organizasyon Komitesi 25 Nisan 2021 tarihinde düzenlenmesi planlanan yarışı üzülerek 2022 yılında erteleme kararı almıştır.

2020 yılındaki yarışa hali hazırda kayıt olan tüm sporcuların hakları 2022 yılındaki yarışa devredilecektir.

Umudumuz, pandemi ortamının bu süre içinde bir son bulması ve yeniden aynı heyecanla sizler ile bu güzel organizasyonda buluşabilmektir.

Ares Spor Kulübü ve Nisan Şakası organizasyon ekibi olarak sizlere sağlıklı günler dileriz.”

Bu haber toplam 753 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.