Nicosia Finans’a destek, hükümete eleştiri

Nicosia Finans’a destek, hükümete eleştiri

Futbol Kulüpler Birliği yaptığı basın açıklaması ile ülke gençliğine ve kulüplere sponsorluk yaparak destek veren kurumlara sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

A+A-

Birlik başkanı Arslan Bıçaklı imzası ile yapılan açıklamada hükümetin almış olduğu yanlış kararlar neticesinde ülke sporuna ve futboluna sponsor olarak destek vererek sahip çıkan Nicosia Finans’ın kapanmasının başta futbol olmak üzere bir çok spor salındaki faaliyetlere olumsuz etkisi olacağı vurgulandı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:                                                    

“Yıllardır ülke gençliğine sahip çıkma adına bir çok kulübümüze ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun yapmış olduğu etkinliklere sponsor olarak sahip çıkan Nicosia Finans Şti’nin hükümetin almış olduğu yanlış kararlar neticesinde şirketi kapatma kararı alması nedeniyle; gerek ülke ekonomisine, gerekse de başta futbol olmak üzere birçok spor dalındaki faaliyetlere olumsuz etkisi olacaktır.

Hükümet ve Spor Dairesi’nin yapması gereken birçok hizmeti ülkede ilk defa yaşanan bir organizasyonu gerçekleştirmesi takdire şayandır.

Bu nedenle hükümetin almış olduğu bu yanlış karardan vazgeçmeye çağırır, ülke ekonomisine büyük katkılarda bulunan, ayrıca ülke gençlerine ve kulüplerimize büyük katkılarda bulunan bu tür gruplara sahip çıkılması gerektiğini vurgulamak isteriz.”

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.