"Neymar, Barcelona'ya geri dönecek"

"Neymar, Barcelona'ya geri dönecek"

Neymar'ın eski menajeri ve Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta'nın destekçisi Andre Cury, Neymar'ın Messi ile Paris Saint-Germain'de değil, Barcelona'da oynayacağını söyledi.

A+A-

Bir dönem Neymar'ın menajerliğini yapan Andre Cury, Lionel Messi'nin Barcelona'da kariyerini noktalayacağını ve Neymar'ın Katalan ekibine döneceğini söyledi.

El Litoral'a konuşan Cury, "Neymar, Barcelona için açık kapı bıraktı. Taraftarlar, Neymar'ın giderek hata yaptığını ve oyuncunun bunun farkında olduğunu biliyor. O da bazen bunu söylüyor" diyerek Brezilyalı oyuncunun pişmanlığını dile getirdi.

Cury'ye göre Neymar, Barcelona'ya dönmeye çok yakındı. Fakat "bazı problemler" nedeniyle yıldız oyuncunun Katalan devine katılması zora girdi. Andre Cury o dönem için, "2 yıl önce Neymar bana Barcelona'ya nasıl dönebileceğini sordu. Denedik ve Paris'ten ayrılmaya yakındı. Ama bazı detaylar yüzünden gerçekleşmedi" şeklinde açıkladı.

"Laporta Neymar'ı getirebilecek tek kişi" diyen Cury, "Messi Barcelona'dan ayrılmayacak. Hikayesinin Barcelona'da bitmesi için kararını verdi ve buna çok eminim" dedi.

Katalan devinde Messi ile oyanamak isteyen Neymar için Andre Cury, "Neymar Messi'yle yeniden oynayacak ama Barcelona'da" şeklinde konuştu.

Barcelona'da 4 sezon geçiren Neymar, 1 Şampiyonlar Ligi, 2 La Liga, 1 İspanya Süper Kupası, 3 İspanya Kupası ve 1 Dünya Kulüpler Kupası kazandı.

Bu haber toplam 856 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler