Nehir ve Salih’in çeyrek final başarısı

Nehir ve Salih’in çeyrek final başarısı

Badminton Federasyonu’nun milli sporcularından Nehir Deniz ve Salih Öztürk, International Open U15 Turnuvası’nda çeyrek final oynama başarısı gösterdi.

A+A-

Ankara’da 1-8 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen turnuvanın ilk iki turunda güçlü rakiplerini 2-1 mağlup eden, üçüncü turda 2019 Türkiye şampiyonlarını aynı sonuçla uzatmalarda 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen milli badmintoncular Nehir Deniz ve Salih Öztürk çeyrek finalde Türk rakiplerine 2-0 mağlup olarak madalya alma şansını kaçırdılar.

Yarı finalin kapısından dönen sporcuların karşılaşmalarını yakından takip eden Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik ve KKTC Badminton Federasyon Başkanı Fırat Deniz, gösterdikleri üstün başarıdan dolayı antrenör ve sporcuları tebrik ettiler.

20210804-155857.png

Deniz: Gurur duyduk

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu kurulduğu günden itibaren Salih ve Nehir’in Uluslararası turnuvada göstermiş oldukları çeyrek finale kalma başarısı, bugüne kadarki badmintondaki en büyük başarım olduğunu belirten Başkan Deniz, milli sporcuların ve antrenörlerinin özverili, disiplinli ve fedakarlık yaparak çalışmalarının sonucunda güzel bir sonuç ortaya çıktığını, bu nedenle kendileri ile gurur duyduklarını belirtti.

 

Dursun: Çalışarak daha büyük başarılar elde edilebilir

Milli Takım Antrenörümüz Savaş Dursun ilk kez katıldıkları Uluslararası turnuvada çeyrek finale kalmanın çok büyük bir başarı olduğunu belirtti. Daha yolun başında olduklarını belirten milli antrenör, Salih ve Nehir’in çok yetenekli sporcular olduğunu belirterek, daha çok çalışmaları halinde, önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar elde edileceğini söyledi.

Bu haber toplam 732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.