Nehir Deniz’e sponsor desteği

Nehir Deniz’e sponsor desteği

Milli badmintoncu Nehir Deniz ve Dunlop Sport International Europe adına Dunlop’un Kuzey Kıbrıs Resmi Distribütörü Anıl Spor, sponsor olarak destek verecek

A+A-

Milli badmintoncu Nehir Deniz ve Dunlop Sport International Europe adına Dunlop’un Kuzey Kıbrıs Resmi Distribütörü Anıl Spor arasında gerçekleşen sponsorluk kapsamında, Nehir Deniz’e 2022-2023 sezonu boyunca antrenman ve maçlarda kullanacağı Dunlop marka malzeme, ekipman ve spor giyim sponsorluğu sağlanacak.

Kuzey Kıbrıs Badminton Federasyonu çatısı altında çalışmalarını sürdüren Kıbrıslı Türk sporcu Nehir Deniz, geçtiğimiz temmuz ayında Türkiye Badminton Milli Takımı ile Bulgaristan’da düzenlenen U15 International Haskova 2022 Badminton Şampiyonasında Türkiye Milli Takımı adına yarışıp 2 altın madalya kazandı.

 

Anıl: Bizim kadar ülke sporu açısından da önemli

Kıbrıs’ta uzun yıllardır alanında uzman altyapı ve ekipman sağlayıcı uluslararası öneme sahip firmalar ile çalışan Anıl Spor, 1978 yılından beridir Kuzey Kıbrıs distribütörü olduğu Dunlop International Europe firması adına Nehir Deniz’le sponsorluk anlaşması imzaladı. Sponsorluk için düzenlenen imza törenine Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı ve Spor Dairesi Dış ilişkiler Amiri Sertaç Bozatlı, Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu başkan ve yöneticileri de katıldı.

Anıl Spor Direktörü Engin Anıl, birçok spor ürünü ve spor markasını bünyesinde bulundurduklarını, insan odaklı, çalışanına ve halkına değer veren bir politika güderek bugünlere geldiklerini belirterek şunları söyledi: “ANIL SPOR, birçoğumuzun bildiği gibi 1975 yılında kurulmuş bir spor mağazasıdır. Önceleri sadece Girne’de, 1983 yılından itibaren de Girne’ye ek olarak Lefkoşa’da şubelerini açmıştır. 1978 yılından beri işbirliği yaptığımız Dunlop firmasının Kuzey Kıbrıs distribütörü olarak, bugün geldiğimiz noktada yerel bir sporcumuzun Dunlop Firması tarafından resmi bir kontrat ile 1 yıllık “Dunlop Sporcusu” olarak sözleşme imzalaması bizim olduğu kadar ülke sporu açısından da önemli bir gelişmedir.

Bildiğiniz gibi bu tür kontratlar sadece biz istedik diye gerçekleşmiyor. Sporcumuzun azimli, yoğun çalışmaları sonucu uluslararası bir seviyeye gelmesi, Dunlop ürünlerini severek kullanması, kendisinin bir parçası olarak görmesi, bizlerin de Anıl Spor olarak Dunlop firmasına Nehir’in başarılarını sunmamız ve kendisine bir Dunlop atleti olarak sponsor olmayı önermemizin kabul edilmesi sonucu gerçekleşen bu sözleşme Dunlop markasının bize ve Nehir’e karşı olan güvenini de göstermektedir.

Buradaki sembolik imza töreninde bulunan sayın misafirler, Spor Dairesi Sorumlusu Sayın Sertaç Bozatlı, KT Badminton Federasyonu yetkilileri ve sevgili Nehir’in ailesi, sizlere burada bulunduğunuz için teşekkür eder, onun akademik ve spor çalışmalarının başarılı bir şekilde devam etmesini dilerim. Nehir’in her zamanki gibi bizleri gururlandıracağına eminim”.

badminton2-001.jpg

Deniz: Bu seviyeye gelmesinden gurur duyuyoruz

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz, Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu olarak ülkemizde badminton sporunun gelişmesi için özveri ile çalıştıklarını, Badminton Federasyonunun oyuncuları yanında onların ailelerinin de katkılarıyla gelişmekte olduğunu belirtti. Nehir’in bu seviyeye gelmesi için çok emek verdiğini, badmintonun onun yaşamının bir parçası olduğunu açıklayan Deniz, oyuncularının bu seviyeye gelmesinden gurur duyduklarını söyledi. Badminton Federasyonu olarak böyle bir iş birliğinden çok memnun olduğunu belirten Fırat Deniz, Anıl Spor’un Kıbrıs’ta sporun ve özellikle de Badminton sporunun yaygınlaşması için çok destek verdiğini ve bu anlaşmanın da bunun en önemli örneklerinden biri olduğunu belirtti ve anlaşmanın tüm taraflara hayırlı olmasını diledi.

Fırat Deniz, ülkemize karşı olan kısıtlamaların ve olanaksızlıkların içerisinde global bir firmanın adamızdan bir sporcuya destek vermesinin çok fazla örneği olmadığını, bunun çok ümit verici olduğunu ve daha yaygınlaşmasını, ayrıca daha birçok sporcumuzun global ölçekte destek bulmasını dilediğini belirtti.

 

Bozatlı: Birçok branşa örnek olmasını dilerim

Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı ise yaptığı konuşmada Türkiye Milli Takımı ile Bulgaristan’da iki altın madalya kazanan Nehir Deniz' i tebrik ederken, başarılı sporcunun sponsorluğunu üstlenen Dunlop firması ile birlikte Anıl spor direktörü Engin Anıl'a ülke sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Bu sponsorluğun çok önemli olduğunu birçok branşa örnek olmasını teşvik edici olmasını ve ileride Nehir gibi başarılı nice gençlerimizin olması dileğinde bulundu.

Dunlop International Europe temsilcileri ilettikleri mesajda şunları söyledi: “Kuzey Kıbrıslı bir oyuncuya destek olmaktan gurur duyuyor ve kendisine daha birçok şampiyonluklar diliyoruz. Engin Anıl ve ekibinin iş ortağı olmaktan da gurur duyuyoruz”.

 

Nehir Deniz kimdir?

Nehir Meral Deniz 2008 Yılında Lefkoşa’da dünyaya geldi. İlköğrenimini Yakın Doğu İlkokulunda, orta öğrenimini Yakın Doğu Kolejinde okudu. Şu anda Yakın Doğu Koleji Lisesinde 9. Sınıfta okumaktadır. Sporda olduğu gibi derslerinde de çok başarılı bir öğrenci olan Nehir ayrıca bir matematik tutkunudur.

Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.