“Ne zaman verileceği sıkıntı yaratıyor”

“Ne zaman verileceği sıkıntı yaratıyor”

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, kendilerine öngörülen devlet katkısından memnun olduklarını belirtti

A+A-

Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, devlet tarafından kendilerine öngörülen katkıdan memnun olduklarını ancak katkının ne zaman ve kaç taksitte verileceğinin belirsizliğinin sıkıntısının yaşandığını ifade etti.

 

Sapsızoğlu: Rakamdan memnunuz ama daha adil olunabilirdi

Sapsızoğlu, kendilerinin talep ettiği ile öngörülen rakamın yakın olduğu için memnun olduğunu ancak başka federasyonların rakamlarını yüksek görünce o noktada neden daha iyi olmadı diye sorduğunu söylerken, “Daha adil olunabilirdi” dedi. Sapsızoğlu, yapılan faaliyetler, lisanslı sporcu sayısı ve programlarına göre rakamın yeterli olmadığını aktardı.

Buna rağmen katkı almadıkları dönemde çok ciddi faaliyetler yaptıklarını hatırlatan Hasan Sapsızoğlu, bu rakamla hali hazırda yaptıkları ciddi faaliyetlerin devamına işaret olduğunu söyledi.

 

“Çok ciddi giderlerimiz var”

“Hiç durmayan federasyonlardan biriyiz” diyen Sapsızoğlu, “Çok ciddi giderlerimiz var. Bunları sponsorlar ve yönetim kurulu içinde kendimizce çözerek üstlenmeye çalışıyoruz” derken, “Bu rakamları çevirmekte zorlandık. Bu ay dört faaliyetimiz var. Ciddi gider var, planlama yapıyoruz ama katkı olmaması bizi sıkıntıya sokuyor” dedi.

 

“Ne zaman verileceğinde belirsizlik var”

“Katkıların en erken zamanda onaylanıp federasyonlara verilmesi gerekiyor” açıklamasını yapan Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, “Burada iş Maliyeye düşüyor. Ayrıca ne zaman, nasıl ve kaç taksitte ödenecek? Bunlarda belirsizlik var. Ödenmezsek federasyon olarak eksilerdeyiz. Buna rağmen çocuklarımıza güzel organizasyonlar yapacağız. ” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 756 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.